torstai 2. kesäkuuta 2011

Pöllöpaita

Muokattu pellavapusero. Alkuperäinen väri vaalean sininen, kierrätyskeskuksesta 20 senttiä. Värjätty teellä ja eukalyptuksenlehdillä. Meni vähän "pieleen" tai ei ihan niin kuin suunniteltu, sillä ensimmäinen värjäys kiehahti ja vaalean sininen peittyi käytännössä kokonaan. Helmassa ja hihoissa on "tilkkutäkkiä" erivärisellä pellavalla. Koristeena perunapainantaa ja vähän kirjontaa.Inspiraationa pöllön sulat ja linnun munat.Perunapainanta oli taas niin hauskaa, että painoin vähän lisääkin pellavan paloja.


8 kommenttia:

Nafisan kirjoitti...

Aika ihania lehti/sulkakuvioita. Tykkään!

Ps. Korukopla haasteeseen oli lisätty aikaa 30.6. saakka, muutkin olivat nopeaa aikataulua valitelleet ;)

Irma kirjoitti...

Mukavilla eri tekniikoilla valmistunut hyvä lopputulos! Hienoa ideointia:)

Jokke kirjoitti...

Minustakin tuo leimasin onnistui hyvin, juuri tuollaista olin ajatellutkin. Olin itse asiassa jo unohtanut että suunnittelin kuviota, jolla voisi painaa köynnöstä, mutta sellainen siitä kuitenkin onneksi sattui tulemaan. Muistin sen sitten vasta painovaiheessa, en kaiverrusvaiheessa :) Se harmihan perunassa on, että leimasin ei kestä kauan ja hyvää kuviota ei saa säilöön. Toisaalta ainutkertaisuus viehättää myös.

Nafisan kirjoitti...

Tuli muuten tänään vastaan hauska idea etsiskellessäni kierrätysideoita.

http://kiertoidea.blogspot.com/2011/05/kuormalavasta-kasvualusta-kasveille-how.html

Jokke kirjoitti...

Joo, minäkin muistin tuon ja juuri oli sisutuslehdessä tehty ne pöydät kaapelikeloista. Siis ajan hermolla ollaan ;) (anteeksi nyt eivät muut lukijat tiedä mistä puhutaan)

Kokox kirjoitti...

Kivasti muokattu paita. Ja inspiroivia tilkkuja!

Tii kirjoitti...

Vanha kunnon perunapainanta. Eipä siinä sen hianompia värkkejä tarvita, kun saa hyvännäköistä jälkeä :)

Jokke kirjoitti...

Tilkuthan on tietysti ideavarastettu Spirit Clothilta. Kokeilen niitä nyt sitten innoissani vähän kaikkiin vaatteisiin... Pitäisi ehkä ostaa ihan jotain oikeaa leimasin materiaalia, että voisi tehdä isompia "kestoleimasimia". Pyyhekumista saa vaan niin pieniä. Toisaalta jokin kierrätetty solumuovityyppinen ratkaisukin voisi toimia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...