perjantai 22. heinäkuuta 2011

Käpykirjontaa


Käpy purkautuu

ja järjestyy uudestaan kankaalle


Kokeilimpa voiko kävyn suomuja ommella kankaalle: käpykirjontaa, suomuja. Kuivasin painon alla. Aika jännä, mutta mihin sitä voisi käyttää?13 kommenttia:

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Vau, tosi upee, tuota ideaahan vois soveltaa vaikka mihin...no en nyt keksi nopeasti mitään, mutta sä varmaan keksit, sulla on niin uskomaton toi mielikuvitus. :)

Henni kirjoitti...

:) Aikasta mainiota pintaa! Ainakin tuosta saisi aika vakuuttavia lohikäärmeasusteita naamiaisiin.

Be Grim kirjoitti...

Wow..that is so cool! Makes me want to sit down by the pond with my needle & thread...
I love your blog, even though I can't read it, the pictures always tell such lovely and interesting stories.

aNNa kirjoitti...

Wow!! Miten voi tulla tuollainen edes mieleen??!!!! Upean näköinen pinta!

Kokox kirjoitti...

Vähän kähee! Millaiseks suomut menee kuivuessaan? Voisko niitä oikeesti käyttää vaikka vaatteiden koristeluun... ei nyt ihan arki kledjuihin, mutta juhla-asuun... pressanlinnaan!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Jotenkin vain tuli mieleen taas... eivät juuri muuttuneet kuivaessaan painon alla. Kuivatin myös suomuja irrallaan ja täytyy kokeilla ommella niitä kuivana. Voisi ehkä tehdä jonkin irtokauluksen tai rannekkeet. Pestähän tuota ei voi. Huiviin? Sandaaleihin?

Thanks Be Grin! Please do try it yourself. I use lots of pictures and hope people can figure it out. And you can always ask if you want to know more!

Wanton Lunacy kirjoitti...

Todella kiinnostava kokeilu. Pinta on todella kaunis. Ilmeisesti kaartuu jonkin verran ainakin sivuttain. Onko muuten kovin joustavaa?

Itsepäinen käytännöllisyysihminen mieleni perukoilla mietti, että jos nuo suomut pysyvät hyvin paikoillaan ja säilyttävät muotonsa, niin olisiko niillä päällystetystä kankaasta suojaamaan sateelta? Tuskin sentään sadevaatteiksi näistä olisi, mutta jotain pieniä sadesuojia ehkä. Tosin olisi kyllä aika päheetä päällystää kävynsuomuilla jokin lasten aurinkovarjo...

Irmeli kirjoitti...

Käpysuomukassi -tai iltalaukku sinne juhliin! Siis aivan mahtava idea.Laita joskus tietoa, miten suomut käyttäytyvät esim kuukauden päästä-onko muutoksia? Aikasmoinen homma noissa on, mietin vaan; kuinka kipeät sun sormet on ollut kun irroittelit suomuja?

Jokke kirjoitti...

Wanton Lunacy: taipuu molempiin suuntiin, mutta ommel tulee näkyviin helposti, riippuu miten tiheään päällekäin suomuja laittelee. Tässä pohjana on pellavakangas. Tämä ei taida olla käytännöllisyydellä pilattu XD

Irmeli: vihreistä kävyistä suomut lähtivät ihan helposti. Vanhoista ruskeista vaikeasti, liottaminen ehkä auttaisi. Ei käynyt sormiin mutta pihkaa niissä on. Älä käytä parasta neulaa. Voisikohan surautella koneella harvalla tikillä, jos enemmän haluaa tehdä?

Elina kirjoitti...

Mahtava idea! Tuli heti mieleen Elsa Beskowin "Tonttulan lapset" -kirja missä tonttuisä pukeutuu suomuhaarniskaan. Ei nyt mitään uutta ideaa mulla, suomuhaarniska vaan :)

Peikkonen kirjoitti...

Tosi hyvän näköistä!

Tellervo kirjoitti...

Vau! Ihana ihana idea! Täytyy itse ehdottoasti kokeilla. Vaikkakaan ei tule yhtään mieleen mihin itä voisi käyttää...
Lompakko pussukka voisi oll akiva, mutta murentuukos nuo helposti kun ovat kuivanneet?

Jokke kirjoitti...

Ei ole kovin kestävä kuivana, joten ei mihinkään pehmeään käyttötavaraan sovi. Paremmin johonkin kovaan alustaan, joka tukee. Kangas rasian päälle?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...