perjantai 30. syyskuuta 2011

Ristipistokokeilu

Kokeilin tehdä ristipistoja, tuollainen iso, tyynyksi sopiva. Malli oli muistaakseni Kotivinkistä, ihan vain neulelangoilla tein kokeeksi. Tyynykö se nyt on tuosta tehtävä? Eikö nyt muka muuta keksi? Miksi ristipistot ovat vaikeita sulattaa?


Kierrätyskeskuksesta löytyi tuollainen mallikirja, olisihan siinä vaikka syksyn lehtiä...

tai kampeloita?! Myös Pohjolan kalat -kirja sattui samalla tarttumaan käteen. Mutta en tiedä... ristipistot ovat niin nynnyjä (+työläitä). Paitsi jos tekee niin kuin Hupsistarallaassa, vähän jo parempaa. Pitäisi löytää se oma näkökulma tai unohtaa koko pistot. Ei nyt kyllä tullut hirveää innostusta. Eikä mitään kukkasia se on varma!

6 kommenttia:

Kokox kirjoitti...

Koppiksesta salkun kylki? Juu työläitä on ristipistot ja useinmiten jotenkin ...ummehtuneita... kaipaavat ravistelua ja uutta näkökulmaa. Teeppäs, olis kiva nähdä mitä syntyy!

Katja kirjoitti...

Kokoxia peesaten ehdottaisin myös salkun/laukun kylkeä tai koristetta takin selkään.
Selailin pikaisesti blogiasi pidemmälle ja täytyy todeta että aikamoinen idea-aitta tämä on! Riittää lukemista ja ihasteltavaa vielä monelle illalle :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos vinkeistä! Taidan laittaa sen hautumaan. Ehkä oikea paikka löytyy jostain yllättävästä yhteydestä. Tai sitten tehdään se tyyny :P

sinisukka kirjoitti...

Kyllä sinä taas jotakin ennennäkemätöntä keksit :D (paineita!!) Anna hautua hetken! Sieltä ne ideat putkahtelee! Hienoja kirjoja taas löysit sieltä kadehtimastani kierr.keskuksesta!!

VMS kirjoitti...

Hieno BEATLE.
Eikö tuosta voi helposti jatkaa ympäri virkkaamalla ;)

Päällystä joku tuoli?

Jokke kirjoitti...

Niin virkkaus... harmi kun se on niin jäykkä, ei käy liiviin. Hmm, hyviä vinkkejä!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...