torstai 22. toukokuuta 2014

aplikointiharjoitus nro 3Kolmas ja viimeinen aplikointiharjoitus kevään kurssilta (sitä oli vain kolme iltaa) jatkoi vapaan konekirjonnan parissa. Olin katsellut Hundertwasser taidekirjaa oikeastaan virkkuuta varten, mutta käyväthän kuviot hyvin kirjontaankin, vai mitä? Puita jälleen kerran.


Kankaista kiitos kuuluu suurelta osin open "aarrepussille", josta löysin monta hyvää sointuvaa tilkkupalaa ja tuon pohjakankaankin. Moneen kertaan todettu asia on, että toisen tilkut vaan ovat kiinnostavampia kuin omat. Liimaharsokin alkoi jo loppua ja osa kuvioista piti ommella ilman apukiinnitystä.Kotona ideoin pikaisen kangastilkkusäilyttimen henkareista (vrt. lehtihenkari), koska kankaita voisi olla kiva roikottaa seinällä tai jossain näkösällä. Yksisarvinen ei sitten kuitenkaan aplikoitunut tähän metsään, vaikka hetken harkitsin.


aiemmin olen käyttänyt Hundertwasseria mallina mm. huopaliivissä
ja virkatussa liivissä

6 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Henkäisin ihastuksesta! Mielettömän suloinen aplikaatio, joskus on ihan pakko itsekin kokeilla :)

sinisukka kirjoitti...

Kadehdittavan upea! - Juu, liimaharso ON mainio keksintö!

ketunpesän hanna kirjoitti...

no jo on hieno! aplikointi ja vapaa konekirjonta on huikea tekniikoiden yhdistelmä, ihan mahdottoman koukuttava. .) ja niin allekirjoitan tuon sinun ajatuksesi-etä toisen tilkut ovat paaaaljon ihanampia kuin omat. ja inspiroivampia. :)
liimaharso on näppärää. toinen näppärä apu on kankaalle ja ompeluun tarkoitettu sprayliima, se on jos mahdollista vielä näppärämpää. :)

Hanna Mi kirjoitti...

Tämä on kovasti minun makuuni ja mieleeni! Harmittaa, kun ei itsellä tule enää tehtyä vapaata konekirjontaa.

Eliisa kirjoitti...

UPEA!! Olen haaveillut konekirjonnasta, sitä voi ihan surutta antaa luovuudelle kyytiä.

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Oli paljon helpompi sen aiemman kirjainten sahauksen jälkeen vain pyöritellä ympyrää. Nyt sitten taas ei voi heittää edes ihan pieniä paloja kangasta pois, sillä voihan niistä tehdä jonkin pienen väripilkun. Ideoita jäi vielä tekemättä lyhyellä kurssilla... oma konekin pystyy onneksi tähän hommaan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...