keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

kangasnappeja


Kun nuo kankaat kerran olivat esillä ja jämätilkkuja tarjolla kaiken ompelun jälkeen JA Tigerissä sattui noita metallisia tee-se-itse -nappeja silmään, niin tein sitten minäkin muutaman kangaspäällysteisen napin kokeeksi. Johan näitä on nähty, mutta ei ole tullut kokeiltua.


Varsinaisesti napeille ei nyt kuitenkaan ole käyttöä. Kasasin napeista kaulakorun. Mutta perskatti! Ei se pysy noin kauniissa järjestyksessä millään. Täytyy vielä fiksata nappien kiinnitystä. Punoin ne vain nyörin kierteeseen, mutta ei se riittänytkään.

tälläinen sen on tarkoitus olla

7 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Tuo onkin hyvä keksintö laittaa noita itsepäällystämiä nappeja kaulakoruun! Olen niitä tavan napeista tehtyjä nähnyt, mutta tällä saa varmasti osumaan asun kanssa yksiin korun.

Pirjo kirjoitti...

Tuo kaulakoru kelpaisi mullekin - siis kun tuotekehittää niin, että pysyvät paikoillaan. Hieno on! Mun tytär vinkkasi noista samoista päällystettävistä napeista, vieläköhän niitä saa?

Jokke kirjoitti...

Näin saa kyllä hyvin napit sävytettyä. Kun laittaa vielä itse värjättyä kangasta :) Siellä kaupassa vaihtelee valikoima aika usein ja jos jotain ei jollain hetkellä ole, voi myöhemmin taas tulla lisää. Täytyy varmaan kokeilla liimata nappien taakse jokin tukikangas, nyt kääntyilevät liikaa.

nätti rätti kirjoitti...

Hei, mä olen tehnyt joskus päällystetyistä kantanapeista kaulakorun niin, että pujottelin ne tummaan metallilankaan ja toisella metallilangalla kieputin ne siihen kiinni omalle paikalleen. Sitten tämän "nappinauhan" molempiin päihin lisäsin nyörit. Yksi näistä tällaisista kaulakoruista on vieläkin käytössä. Tosin sen väri ei enää ole ihan lempparini.

Jokke kirjoitti...

Ahaa, kiitos vinkistä, jotain tukevuutta tuohon on saatava.

sartsa kirjoitti...

Kaikenlaista pientä ihanuutta, ruukkuja ja kaikkea.

Jokke kirjoitti...

Kiitos sartsa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...