torstai 13. marraskuuta 2014

tylsähköäTässä jälleen tälläinen kierrätyskeskussatsi (voi ei taas!)

Vaikka pidänkin kirkkaista väreistä, luonnonvillat miellyttävät myös. Eihän sitä koskaan tiedä millloin värjäyskurssi napsahtaa kohdalle ;) Materiaalia pitää olla varuilta aina saatavilla. Tiedä sitten montako kuutiometriä on riittävästi...


Näissä pellavapyyhkeissä on minusta tosi hieno koriste.


Sitten ajattelin kokeilla tälläistä villakangastakkia kun halvalla sai. Onhan se vähän pliisu väreiltään, mutta se näyttää minusta kasvivärjätyista langoista itse kudotusta kankaasta omellulta, ei siis mikään kaupan tuote. Katsotaan miltä se rupeaa päällä tuntumaan, jos ei omalta, niin vien sen takaisin. Malli on minulle vähän leveä, sopiipahan villatakki alle.
Ilmaistorilta otin pari vanhaa raastinrautaa. Korvistelineelle oli tarvetta ja pyöreästä tietysti tuikkukynttilälle lyhty. Raastinraudan käyttö korutelineenä on varmaankin maailman ensimmäisiä kierrätystuotteita jo vuosien takaa, mutta toimii yhä.3 kommenttia:

Saila kirjoitti...

No häh, en ole koskaan kuullut tai ajatellut raastinrautaa korutelineeksi! Kaikkea sitä oppii täällä blogeissa. Tosi hieno!
Ihanat pellavat myös, ja tuo nauha, jossa on sinistä, nätti. Teet löytöjä aina!

Lea P kirjoitti...

Ihanat lanka- ja takkilöydöt. Eipä noissa muissakaan mitään vikaa ole kun vielä jatkavat elämäänsä uudessa käytössä.

Jokke kirjoitti...

On noita raastimia näkynyt käsityöläisten myyntipöydissä jo pitkään, kierrätyshenkisillä ainakin. Langoista olen jo yrittänyt katsoa vähän harmaitakin. Niitä on usein niin kauniisti värjätty.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...