tiistai 18. elokuuta 2015

boheemit juhlavalmistelut


Pihajuhlan valmistelut loppusuoralla! Tässä jotain ideaa siitä, mitä tuleman pitää.


Ei mitään fiiniä vaan sellaista rentoa ja rönttöistä kuin ryppyinen pellava.


Toukokuussa manguin kaupassa loppuun myytyä vihreää korituolia. Nyt löytyi mieluinen rämiskö halvalla kierrätyskeskuksesta. Juuri sopiva ajoitus. Ja vielä aivan täsmälleen mätsäävä tyyny siihen samalla!Vaan miten raaskin maalata tuolin, kun siinä on niin ihanasti patinoitunut pinta? Monien mielestä se on kamala homeinen romu, mutta juuri tuollaisesta minä tykkään kuin hullu puurosta. Se täytyy sävyttää ohuelti ja kuluneen näköisesti vähän vihreäksi.


Värimallina voi käyttää samalla kertaa ostettua savimukia.


Kiva lamppulasihelmistä tehty koru tarttui myös matkaan.


Miellyttävät värisävyt näissä löydöissä.


Väriäkin tarvitaan! Kun katsoin netistä vinkkejä hakusalla bohemian garden party, aina näkyi kangassuikaleista tehty koristenauha. Ei muuta kun matonkuteet esiin ja nauhatyöpaja käyntiin!


Lyhtyjä pitää olla runsaasti ja niitäkin hankin pari lisää kierrätyskeskuksesta. Ja muuta pientä kuten uusi kelim-tyyny, rantamattoja, matkamuistohuivi ja retrohellehattu.


Selasin lehtileikkeitäni ja etsin niistä vielä vähän ideoita. Jotain eksoottista mutta ei liian "indiska-kukkaista".


Ihania inspiraatiokuvia löytyy esimerkiksi tuolta:

eli pakattava mukaan ainakin paljon mattoja ja tyynyjä. Onneksi omista varastoista löytyy runsaasti rekvisiittaa ja kierrätyskeskus tarjosi taas edullisesti parasta antiaan. Ai jai, niin paljon ideoita, mitähän tästä sekamelskasta lopulta tulee? Viikonloppuna se nähdään :)

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...