lauantai 14. tammikuuta 2017

kierrätetty matkakirja


Askartelin matkakirjan viime kevään Hollannin matkasta. Toteutus oli vähän erilainen kuin aikaisemmissa kirjamuokkauksissa. Ihan vaihtelun vuoksi. Tällä kertaa en pohjustanut kirjan sivuja maalaamalla tekstit peittoon, vaan liimasin paperit päälle.


Ensinnäkin kierrätyskeskuksen ilmaistorilla oli noin A4 kokoinen Hollantia esittelevä kirja, joka siis sai toimia pohjana. Paljon piti poistaa sivuja, että kuvat ja muut liimaukset sopivat väliin.


Sitten näin Tigerissä nämä askartelupaperit, jotka sanoivat minulle että Hollanti. Tasaista vihreää ja taivas päällä. Eli on tässä vähän enemmän ostojuttuja kuin tavallisesti.


Tulostin vielä netitstä muutamia ilmaiskuvia paikallisväriä tuomaan.


Periaatteessa kirja etenee niin, että toisella sivulla on liimattuna viivapaperi kirjoitusta varten ja viereisellä sivulla kuviopapereita ja tilaa valokuville. Teetätin printtejä myös vanhoista 60-luvun kuvista lapsuudesta, niin voi verrata samaa paikkaa ennen ja nykyään.Muutamia kirjan alkuperäissivuja on jätetty näkyviin.Tämä kirja on erityisen täynnä muistoja, vanhoja ja uusia. En sitä hirveästi tähän kuvannut. Ei niissä kuvissa muille kuin minulle oikein mitään nähtävää ole.


Tällä kertaa enemmän leikkaa ja liimaa -tyyppinen askartelu.

Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...