sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

iisalmen kesä


Taide kuuluu kaikille, ainakin Iisalmessa. Siis ei vieläkään kummempia käsityöjuttuja, mutta reissu Iisalmen suuntaan. Siinä junaa odotellessa ehdin kiertää taidenäyttelyn koivukujalla.


Ja mikäpä oli kiertäessä. Aurinkoinen kuuma kesäaamu.


Sen vaikutelman sain, että ITE-taiteen piirissä liikutaan ja tekijöiden mielikuvitus olikin rönsyillyt valtoimenaan. Hyvän mielen näyttely.


Tämä lähes pakollinen osallistava neulegraffiti-osastokin löytyi ja täytyihän sitä vähän virkata. Edellisen päivän ukkossateet olivat kastelleet lankakätkön, mutta mitä siitä. 


Toki hikisellä junamatkalla oli mukana matkakäsityö, mutta eipä mitään valmista tullut vielä. Vapaa-aika menee nyt lähinnä varjossa lepäillessä tai puutarhaa kastelemassa. Kesästä nautiskellessa. Seuraavaksi pitäisi saada aikaan matka Jyväskylään käsityömuseoon.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Nyt onkin ihan mielettömän ihana, oikea kesä. Oon vaan huolissani maanviljelijöiden puolesta, mutta muuten saisi olla jouluun asti tällaista!

Jokke kirjoitti...

Eihän lämmössä mitään, kunhan sataisi välillä. Täällä ei ole satanut käytännössä ollenkaan. Lähdenkin tästä kastelemaan puutarhaa...

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Ite taide on todella innostavaa, etenkin taiteen ja käsityön yhdistäminen on minusta hienoa.

Jokke kirjoitti...

Joo, ja jokainen saa toteuttaa itseään omalla tyylillä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...