sunnuntai 16. syyskuuta 2018

friikki design viikko


Viime viikon aikana Helsinki design week on aiheuttanut vähän menoja, mutta kovin paljon en ehtinyt osallistua. Muutama tärppi kuitenkin.


Weegee ja Emma: näyttelyt tietysti laukattiin läpi, mutta varsinaisena kohteena oli trendilaji FREAKEBANA. Eli eräänlainen kajahtanut kukka- tai mikä vaan asetelma. Kaikki, missä saa tehdä jotain hölmöä turhia pingottamatta, vetää puoleensa kuin hunaja. Museo tarjosi kokeilumahdollisuuden ja inspiraatiota.


Tarjolla olikin yhtä sun toista. Koska on vaikea valita, niin kokeillaan sitten vähän kaikkea. Asetelman ainekset: tiikeri, parsakaali, kivi, vaahtokarkki, muovailuvahaa, teippiä, kuminauhoja, rautalankaa, neilikka, lehtiä.



freakebana viidakko


No, ehkä tämä ei ole mitään silmiä hivelevää taidetta, mutta ainakin oli hauskaa. Mikä parasta, ihmiset tekivät kaikki omanlaisiaan asetelmia pelkistetystä rönsyilevään ja hymy oli herkässä. Toivottavasti museon sivuille tulee kuvia tai ehkä ne menevät johonkin sellaiseen netin kolkkaan, jota en osaa käyttää.


Nordic designers´ pop-up shop vol. 6 ei ehkä ihan suoraan liity tähän, mutta sieltä löysin niin jokkemaa-camo-kuvioisen puseron (Uhana design), että hädin tuskin edes erottuu ympäristöstä. Ja sitten edellisen viikonlopun Design Market Kaapelitehtaalla, sieltä puseroon mätsäävät ananaskorvikset (Punainen norsu). Mitä tästä voidaan päätellä? Se sellainen mustavalkoinen pelkistetty design ei vaan ole minun juttu. Enkä ikinä selviäisi oikeasta ikebanasta, sori siitä. Liikaa sääntöjä.



Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...