sunnuntai 25. marraskuuta 2018

muodikas mehiläisvaha


Eräänä pimeänä iltana tartuin aiheeseen, josta olen hämärästi ollut tietoinen mutta vasta Strömsössä nähtyäni sain mitään aikaan. Hirveän huonosti olen viime aikoina jaksanut tietokoneella nettiä koluta eli ei tule äkillisiä "tuo pitää tehdä!" -inspiraatioita. Kännykkää en osaa netin selaamiseen käyttää, enkä aio opetellakaan. Puhelinta pidetään eteisen pöydällä ja vastataan siihen kun se soi. Näin on aina ollut. Muu on turhaa hömpötystä. Pinterest-tilin loin mutta en ole silläkään käynyt varmasti vuoteen. Mikähän tälläisen flegmaattisuuden on saanut aikaan? Joku digiähky?

Asiaan: Jääkaapissa on kuivahtanutta mehiläisvahaa omatekoisista voidehommista ja luoja nähköön kangastilkkuja tursuu joka kaapista. Silitin siis äkkiä pari kangaspalaa mehiläisvahakääreeksi.



Näihinkö se nyt muka pitäisi eväsleipä kääriä? Olen vähän skeptinen mutta voin toki kokeilla. Taidan kyllä lisätä jonkin kuminauhan, ettei eväät leviä reisussa reppuun kuin entisellä Jokisella.

4 kommenttia:

LeenaS kirjoitti...

Näin tämän Strömsön jakson ja jäin myös vähän skeptiseksi. 🙄🤗Kauniit kääreet sulla on nyt. Kerrohan joskus täällä miten näiden kanssa on sujunut käytännössä 😊

Jokke kirjoitti...

Näen sieluni silmin miten leivänmurut ja juustot liiskaantuvat reppuun. Ehkä olisi pitänyt vaivautua tekemään se pussi.

KristiinaS kirjoitti...

Mulla on kaupasta ostettu vahaliina ja se on tosi hyvä. Kippojen kanneksi, kääreeksi yms. Sen kyllä aika tiiviiksi saa eväänkin päälle ku vähän sormilla lämmittää sitä pysymään kiinni. Strömsössä näytetyt pussit on kyll varmaan paremmat eväille jos paljon käyttää.

Jokke kirjoitti...

Kanneksi nuo tosiaan oli ennemmin tarkoitettu. Ja vaha tietysti vielä kovettuu jääkaapissa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...