maanantai 6. tammikuuta 2020

itse tehty painosäkki


Uusi vuosi ja uusi kuntoiluväline. Koska nykyisin menee enemmän aikaa salilla kuin käsitöiden parissa nyyhöttäessä. Vanhalla ei ole varaa vain istua. Tutustuin uudenlaiseen kuntoiluvälineeseen eli käytännössä hiekalla täytettyyn ja hankalasti kannettavaan putkikassin rötkäleeseen, painosäkkiin (hiekkasäkki). Ne ovat kaupasta ostettuna aika kalliita ja sain vinkin, että voi sellaisen tehdä itsekin. Mietin vähän, että saakohan tarpeeksi kestävää, mutta kokeillaan! 


Kangaskaupan palalaaria penkomaan. Päädyin ostamaan palasen muovitettua pimennysverhoa, koska kankaan pitäisi olla hyvin tiivistä, jotta hiekka pysyisi sisällä. Tämä meni aivan mututuntumalla ja siinä ompelun edetessä pähkäillen, miten vain helpoimmalla pääsisi. Materiaalit maksoivat alle kympin.


Sivut ovat kaksinkertaiset ja päädyt vain kuroin umpeen nyörillä. Sisällä on erillisiä hiekkapusseja, joista yksi painaa kolme kiloa. Niin voi vaihdella koko säkin painoa. Nyt niitä on kuusi eli siis 18 kiloa.Aika painava! Kyllä tätä ainakin porrastreeneissä voisi käyttää. Mahdollisuuksia on kuulemma monia. Ohjeita odotellaan innolla.

2 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

No nyt on urheilullista! Kätevä emäntä pystyy tekemään urheiluvälineetkin itse! Muunneltava painokin huomioitu. Miten tuota pidetään porrastreeneissä?

Jokke kirjoitti...

Jaa eiköhän se nosteta yleensä niskan taa hartioille. Kuulemma monipuolinen, vähän kuin kahvakuula.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...