sunnuntai 15. maaliskuuta 2020

taidekuulumisia


No huh, ehdin onneksi käydä Tennispalatsissa virkkaamassa, ennen kuin loput työpajat luultavasti perutaan. Niinpä siis oma pala Satellite Reef -virkkausta pääsee mukaan Helsinki Biennaallin. Vaikka kuulosti siltä, että museon kassalle voi tuoda korallivirkkauksia muulloinkin. Olipa siellä paljon väkeä! Suosittu tapahtuma. Siellä oli tarjolla ohjeita ja malleja, mutta ihan omasta päästä tein. Yhden tunnin sain kalenterista puserrettua tähän, mutta kuvia en juuri kerinnyt ottaa.


****

ITE-taidekiertue on palannut Suomeen ja varmaan saankin omat virkkaukseni takaisin. Vieläköhän niille löytyy kaapista tilaa... Näyttely on vielä Kokkolassa 29.3.2020 asti, Pehmeetä touhua.


Tämä vuosi onkin ITE-taiteen juhlavuosi ja juhlajulkaisun voi ladata itselleen luettavaksi
Täytyypä seurailla tapahtumia.

***

Ja sitten vielä jotain aivan muuta. Tiedoksi vain että tällä hetkellä käytän vapaa-aikaani lähinnä treenaamiseen. etenkin leuanvetoja. Kaveri sanoi, että kirjoita siitä blogiin, mutta ei se minusta kuulu tänne ja mitäpä se juuri muita kuin valmentajaa kiinnostaakaan montako leuanvetoa tänään tuli tehtyä. Lepohetkinä sitten toki virkkaillaankin :)Ei kommentteja:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...