lauantai 3. lokakuuta 2020

uusia harrastuksia



Ei valitettavasti ole vieläkään mitään ihmeellisiä käsityökuulumisia. Kaikkia puseroita ja käsineitä jne tursuu kaapeista. Ei tunne yhtään tarvetta tehdä mitään. Katsotaan jos joutuu karanteeniin nyhjäämään, niin muuttuuko mieli. Mutta ostin omat kiipeilykengät! Boulderointi innostaa ja toivoo vaan, että tällaista olisi ollut kun oli nuori. No, onneksi on edes nyt.
 

Bloggerkin näyttää uudistuneen ja voisi laittaa videon. Kokeillaan. Minkähän kokoisia tiedostoja tänne voi laittaa ja mihin ne käytännössä menevät? Ei ole kyllä tarjolla kuin huonoja kotikutoisia treenivideoita ajalta, kun kaikki ohjattu liikunta muuttui etätyöksi ja treenejä jaettiin toisten kanssa verkossa. Kaikkea kummallista sitä on joutunutkin tekemään. Mutta tuli sitten todella käyttöä sille painosäkille, jonka tein vuodenvaihteessa. Ja vanhalle Goprolle 😄 Liikkuu, liikkuu!



2 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Jopas oli reipas video! Olisi kiva nähdä, mistä boulderoinnissa on kyse, aivan vieras laji minulle.

Jokke kirjoitti...

Aloittelija kun olen, niin olen kiipeillyt vain sisähalleissa "seinäboulderoimassa" enkä ulkona kivillä ja kalliolla. Tästä hommasta ei ole videoita ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...