sunnuntai 27. joulukuuta 2009

Vapaasti virkattua: rinkulakoruja
Näin jossain vanhassa muotikuvassa rinkuloista koostetun kaulakorun. Tuumasin, että tuota voisi joskus kokeilla. Tilaisuus koitti, kun keksin ostaa kierrätyskeskuksesta ohuita muovirannerenkaita sisuskaluiksi. Päällystin niitä sitten virkaten yhtä sun toista nypylää ja nappeja. Napit on siis pujotettu virkattavaan lankaan, ei ommeltu jälkikäteen. Nämä ovat taas sellainen "kokeilu ensimmäistä kertaa", mutta saatan palata aiheeseen paremmin myöhemmin tai käyttää samaa tekniikkaa jossain muualla.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei sinä uusi tuttavuus! Aivan IHANIA etenkin nuo vapaavirkkaustyösi!! Olen itsekin kiinnostunut ko. tekniikasta, aion opetella sitä tänä vuonna. Mulla ei ole vielä blogia, mutta suunnitteilla :)!
t. nelikymppinen(plus,plus)tätityllerö

Jokke kirjoitti...

Hei, sinullekin! Kiva kun löysit tänne. Voin suositella vapaavirkkausta lämpimästi. Se on helppoakin, virkkaa vain jotain, ihan mitä vaan! Ja voi vaikka muuttaa suunnitelmia kesken kaiken. En minäkään ole varma kun aloitan mitä lopputuloksesta tulee. Minäkin muuten suunnittelin blogia varmaan pari vuotta. Ehkä sinä olet nopeampi.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...