keskiviikko 28. joulukuuta 2011

2 vuotta


Vanhalla jo muisti pettää. Muistin että Jokkemaan vuosipäivä olisi ollut 28. joulukuuta, mutta olikin jo 26. Aika lähellä kuitenkin. Toinenkin vuosi on hurahtanut ohi pikavauhtia. Vielä jaksaa, joten siirrytään reippaasti kolmannelle vuodelle.

2-vuotis/180 lukijaa -arvonta olisi varmaan paikallaan. Jännitin tuleeko 100 000 vierailua samalla. Saattaa tullakin, koska idea arvontavoitosta on, mutta toteutus laahaa. Vielä menee vähän aikaa tai kauemmin, jos täytyy ottaa käyttöön plan B.

12 kommenttia:

Yaelian kirjoitti...

Onnea 2-vuotiaalle ihanan idearikkaalle blogille!

Marissa kirjoitti...

Onnea 2veelle! Ja kiitos väriterapiasta taas. Pitkästä aikaa ehdin tännekin. Ja heti helpotti.

Johanna kirjoitti...

Onneksi olkoon Jokke ja 2v blogi! Aika menee nopeasti! Hauskaahan tämä bloggaaminen onkin, vaikka välillä sitä hommailee hitaammin ja vähemmän.
Väri. ja valotoivotuksia seuraavalle kolmannelle vuodelle! :)

Jokke kirjoitti...

Voi kiitos paljon! Oikeastaan kun ajattelin niin tuntuu jo pitemmältäkin ajalta, on tottunut eräällä tavalla. Mutta toisaalta aina tulee jotain uuttakin.

Mama Elf kirjoitti...

Onnea Jokkeblogille ja kirjoittajalle! Kiva kun jaksat vielä jatkaa...piristystä ja ideoita täältä haetaan.

Sari kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle! =)

Valua Kuvasa kirjoitti...

Onnittelut 2-vuotiaalle blogille. Itse olen kirjoittanut blogia vasta kaksi täyttä kuukautta ja melkein kohta kolmannenkin, joten näin keltanokkana on mukava seurailla myös "varttuneempia" blogeja. Kiitos, että jaksat jakaa hauskoja ideoitasi muillekin. Mukavaa vuoden vaihdetta ja oikein hyvää uutta vuotta 2012!

MINÄ OLEN MARJATERTTU kirjoitti...

Gratz Jokkemaahan xD

Anonyymi kirjoitti...

Hei ja onnea 2-vuotiaalle! Sivut ovat hauskat ja innovatiiviset. Miten sinä jaksatkin kaiken muun ohella värkätä vaikka mitä:)))

Eeva Paraisilta

Saila kirjoitti...

Onnea! Täällä on ihanaa käydä kurkkaamassa, mitä ennakkoluuloton mielikuvitus voi saada aikaan. Tulkoon vielä monen monta vuotta lisää!

sinisukka kirjoitti...

ONNEA 2-VUOTIAALLE!!!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Toivotaan että tuo tietokonekin jaksaa, hyytyilee välillä ihan totaalisesti. Eli siis mahdollinen "hiljaisuus" ei johdu näpertelyn puutteesta vaan tekniikkaongelmista.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...