perjantai 6. tammikuuta 2012

It's diashow time!

Created with flickr slideshow.JokkeVision erikoistehosteosasto esittää

Wuhuu! Löysin netistä ohjelmanpätkän, jolla saa Flickristä diashown Bloggeriin. Se Bloggerin oma diashow on tosi ärsyttävä, esim. Flickristä se näyttää kaikki kuvat mitä sinne on laittanut. Tai en ole keksinyt miten asiaan voisi vaikuttaa. Muista kuvapalveluista en ole saanut näkymään mitään järkevää niistäkään. Siis jos ei halua näyttää kaikkia kuviaan...

Tämä ohjelma sen sijaan antaa valita jonkin setin Flickrin sisältä. Lopultakin voin tehdä diashown yhdestä aiheesta. Tässä on ote vuoden 2011 virkkauksista, kun näin vuoden vaihtuessa voi kerrata menneitä. Vielä on niistäkin muutama postaamatta ja uuden vuoden ensimmäinen on aloitettu!

Laitoin diashown nyt innoissani myös sivupalkkiin. Onhan se aika levoton, mutta kokeillaan hetken. Piti runtata se aika pieneksi.

Muoks!!!
Rupesin sitten miettimään, että eikös Flickrissäkin ollut se slideshow-vaihtoehto...  Kyllä! Ei tarvitse tuota ohjelmaa, vaan Flickristä saa diashown koodin ihan itsestäänkin (valitsee ensin slideshow ja sitten share). Sorry, en ole vielä kovin paljon tutustunut Flickrin ominaisuuksiin, mutta nythän taas opin jotain. Mutkan kautta tosin.

9 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihnaa diashow, itsekin juuri mietin miten mahtavan kukkashown tuosta voisi tehdä - kiitos linkistä! Mulla ei ole koskaan ollut diashowta tai videoita, siis ei ikinä!
terv. bloggaaja kivikaudelta

teija kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Täällä toinen kivikauden bloggaaja, joka ei ymmärtänyt ollenkaan bloggerin diasouta ;D
Vois joskus koettaa jaksaa perehtyä tuohon :)

Jokke kirjoitti...

Eipä kestä! Oli joo tantankin tajuttavissa ;) Pitää tietysti vaivautua laittamaan kuvia Flickriin. Olisikohan Picasalle jotain samanlaista? (Tai ehkä riittää kun koodiin vaihtaa toisen osoitteen?). Näyttää siltä että välillä jää joitain kuvia näyttämättä, ei se siis ihan ongelmitta toimi.

isoinpapu kirjoitti...

OI hieno!

Nää on niin ihanasti hundertwasser-tunnelmaisia nää virkkuut! Mä tykkään. Hienoja hienoja!

miiwi kirjoitti...

Hieno kuvashow, upeita neulomuksia.
Itsekin ole mielekästä diashowta etsinyt, pitääkin tutkia linkkiäsi.

sinisukka kirjoitti...

HIANO!!

Virveli kirjoitti...

Onpa hieno! Näin nämä sun villit visiot oikein pääsevät oikeuksiinsa

Lea - kiertoidea kirjoitti...

Hieno on, tosin luulin ensin että olet tehnyt dioista jotain uutta :D
Tällaisia koosteita soisi olevan blogeissa enemmänkin.

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Tämä on tälläistä kompastelua, uusien tietokonejuttujen kanssa. Seuraavalla kerralla sitten taas vähän paremmin.

Kyllähän siellä on inspiraationa Hundertwasseria käytetty ja saattaa olla jokin ennen julkaisematonkin kuva.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...