sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Tarzanin vessa: säilytys


Tarzanin vessa sai uuden säilytyskalusteen, tai "säilytyskalusteen" jos nimittäin vaahterakeppiä ja koreja voi siksi sanoa.


Vanhastaan korit riippuivat seinällä.


Nyt ne riippuvat puussa. Niissä säilytetään pyyhkeitä yms.


Kalebassikokoelman kera.
(olisi hirveä hinku laittaa shampoot ja sellaiset noihin kalebassipulloihin, mutta ei se oikeasti toimisi. )Kuvassa mukana myös kalamertakokoelma ja noille eteläamerikkalaisille punotuille vöillekin tuli käyttöä.


On vain valloitettava vessan herruus takaisin Tarzanilta!


Työvaihekuvat:
Tein syksyllä vähän betonivaluja. Vasemmalla on koruteline koivunrungosta ja oikealla tämä korihärvelin runko. Muutakin betoni/risu/rautalankaviritystä tuli siinä tehtyä... milloinkas ehtisi blogiin laittaa?

Muut vanhat Tarzanin vessa -postaukset löytynevät "kierrätys" -tunnisteella, ei ollut silloin vielä käytössä tätä sisustusteemaa.

Lisätietoa koreista:
Tampereen museokeskus Vapriikissa on ollut Orinoco-näyttely, joka kertoi Amazonin intiaanien elämästä. Museokauppa myi poistoina ihania koreja, joita Yanomamo-intiaanit ovat punoneet. Innokkaana punojana selvitin museon kirjastossa mistä materiaalista kauniit korit on tehty. Selvisikin, että materiaali on ilmajuuret, joista käytetään nimitystä mamure. Tieteelliseltä nimeltään kasvi on Heteropsis spruceana ja sehän on vehkakasvi! Miten mahtavaa! Minulla on nippu vehkoista punottuja koreja! Vehkojen ystävä on iloinen.

3 kommenttia:

Muhku kirjoitti...

Onpas hieno säilytyskaluste! Mahtava idea! :) Ja Tarzanin vessan tunnelma on myös hieno.

Saila kirjoitti...

Vau mikä viidakkovessa! Mutta kyllähän Jokkemaan kissapeto taistelun voittaa.
Sepä olisikin hauska näky, kun suihkuilija paukuttaisi kalebassin pohjaa saadakseen sieltä shampoota ulos :-D Hyvä saundi, ehkä. Tosi hienot nuo telineet, mainio idea!

Jokke kirjoitti...

Noo, en sitten tiedä JOS (iso jos) kylppärissä olisi lannevaatteeseen pukeutunut lihaskimppu, niin häätäisinkö pois ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...