torstai 13. syyskuuta 2012

musta-väri


Värillisesti mielenkiintoisia löytöjä kierrätyskeskuksen ilmaistorilta, vanhoja pelejä."Sähköpeli", jonka paketti on tosi hieno. En aio mennä kokeilemaan vieläkö se toimii, näyttää hengenvaaralliselta.Hienot värit myös numeropelin alustoissa, rasia päätyikin jo muuhun käyttöön.


Oikein hyvä lehtikotelokin "aarteiden" säilytykseen.


Niin ja muuten washiteipit ovat saapuneet kierrätyskeskukseen. Onko innostus laantunut?

2 kommenttia:

MB kirjoitti...

Oho, washi-teippejä...olipa löytö! Ehkä kyse on siitä, että joku on laittanut noita samoja teippejä jo useampaan skräppäykseen, eikä halua enää säilyttää niitä. Mietin itsekin, kun ostin elämäni ensimmäiset washiteipit muutama viikko sitten (onnistuin siihen saakka vastustamaan houkutusta), että mitä ihmettä teen teipeille sitten, kun olen laittanut muutamaan skräppäykseen ne pienet teipinpalat. Enhän käytä samoja papereitakaan useampaan työhön, vaan ostan kutakin paperia korkeintaan kaksi kappaletta.
--

Olen seurannut blogiasi vuodesta 2009 asti, nyt ensimmäistä kertaa kommentoin. Tiedätkö, Jokke, tulit eilen mieleeni, kun luin kirjastosta lainaamaani kasvikirjaa. Siinä nimittäin opastettiin varttamaan kaktuksia. Ajattelin heti, että tuo sopisi Jokelle, koska ajatuksessa yhdistyvät luova hulluus ja kaktukset. Aloin miettiä, voisiko yhteen runkokaktukseen varttaa useammankin kuin yhden lajin latvan...jos voisi, haluaisin kyllä banaani-mansikkakaktuksen!

Jokke kirjoitti...

Kiitos kommentista MB! En tiedä oikeastaan mitään kaktusten varttamisesta, koska olen ostanut niitä vain valmiina. Ongelmaksi voisi tulla se että, yksi varsi ei jaksa elättää niin monta latvaa ja ilmeisesti siinä on jokin kohta, joiden pitää olla kohdakkain. Ei voi siis tökätä ihan mihin vaan. Ehkä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...