maanantai 17. syyskuuta 2012

Vielä ehtii vähän pyöräilemään


Liityin jälkijunassa työpaikan kilometrikisaan, vaikka syysmyrsyjen yltyessä pyöräily varmaan jääkin jo aika vähäiseksi. Sade ei niin haittaisi mutta karmea vastatuuli lannistaa...


Koska muistiin ei ole luottamista, käytin tilaisuuden kerrata InDesign-kurssin oppeja kirjasen tekemisestä. Itse piirtelin kuvat ja tekstit.
Nyt on läpyskä, mihin laittaa muistiin pyöräilypäivät.
Jos niitä nyt vielä tulee...


ehkä jollain hienolla älylaitteella voisi siirtää poljetut kilsat suoraan vauhdista nettiin :)

Ai niin, tein tästä myös PDF-version, jonka ajattelin laittaa jakoon, mutta täytyy ensin tutkia sopivaa sijoituspaikkaa.

4 kommenttia:

pirkko kirjoitti...

Ooh, paljon kivempi kuin nettiin suoraan menevät kliiniset tiedot. Ei sillä, että mulla niistä olisi kokemusta;) Tykkään ite tehdä, vaikka en yhtä hienoo tulosta saakaan kuin sinä!

ps. mulle on sanavahvistukset aina vaan hankalampia, nyt olen neljä! kertaa yrittänyt jo todistaa etten ole robotti, mutta en luovuta!

Saila kirjoitti...

Aika kiva, oma vihkohan suorastaan houkuttelee pyörän selkään!

KatMan kirjoitti...

Hieno! Ja vaikka sulla olis älypuhelin johon saa vaikka sport tracker-sovelluksen (aika kätsy tällaiselle aloittelevalle liikkujalle) niin voihan ne kilsat yms. aina siirtää tähän hienoon läpyskään :) Kyllä itte tehty on aina parempi :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Näin taittohommien täysi alottelija... Täytyy yrittää ehtiä katsoa tuota kommenttienvalvontajuttua, jos se kerran menee ihan mahdottomaksi. Myönnettäköön, että ei se minullakaan aina heti mene läpi ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...