lauantai 15. kesäkuuta 2013

ompputakkiEi tullut ihan semmoista kesätakkia kuin piti. Ei vaan löydy raglanhihaisen yksinkertaisen hupparin kaavaa. Tein sitten yhden vanhan kaavan mukaan, jonka olen ostanut kierrätyskeskuksesta (siitä tainnutkaan olla kuvaa blogissa vanhastaan, vaikka joistain kaavoista onkin). Marimekon paksuhkon omppukankaan olen ostanut halvalla viime kesänä napapiirin myymälästä.Napit tuli ostettua reissulta Kouvolasta.


Tämä oli ihan liian vaikea ommella mutta valmistui kuitenkin jotenkuten äidin avustuksella. Pönköttää ja ryttää sieltä täältä. No, on siinä tuo hihamalli kuten piti... ja ne elämän ensimmäiset napinreiät vaikka vetskari olisi ollut tilauksessa.

15 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kiva takki raikkaasta kankaasta, näyttää sopivan sinulle hyvin:) Eikä pienet krympyt haittaa eihän takki ylläkään ihan suorassa seiso.

sinisukka kirjoitti...

Luulin kaupasta ostetuksi :D (paitsi ettei sieltä saisi noin upeaa...:D )

Jokke kirjoitti...

Minä aina mietin että onko vahingossa huonoa mainosta: Joku seisoo kaupan kassajonossa takana ja kauhistelee ompelujälkeä, sitten ajattelee että en ikinä osta mitään marimekolta jos on tuollaista sontaa. Toisaalta jos on oikein tarkka, tajuaa että ei siellä samanlaista mallia ole ollut myynnissä ;)

Othel kirjoitti...

Jos joku tunnistaa Marimekon kankaan, tunnistaa varmaan myös, että malli ei ole sen.
Hieno takki, erinomaiset napinreiät.

Myrtti kirjoitti...

Kyllähän se on napinreiät tehtävä, kun on nuin komiat napitkin.

Justin Larma kirjoitti...

Sivustosi jaksaa aina ihastuttaa uskalluksellaan. Sinulla on näkemystä ja rohkeutta kokeilla.

hienotar kirjoitti...

Makea ja hyvin tehty!

Tintsa kirjoitti...

Aivan syötävän ihana, kateeksi käy, haluaisin samanlaisen :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Säästelen vielä toista kangasta siihen huppariin, jos joskus kaava löytyisi. Tässä kaavassa oli myös pitempi versio ja sitäkin tekisi mieli kokeilla. Pitää ensin vähän toipua tuosta urakasta.

margsan kirjoitti...

Kivahan tuo malli on ja mitäs pienistä rypyistä- ne kyllä silottuu jan myötä!!!

ArmiL kirjoitti...

Kaunis kangas takissasi:)

Peikkonen kirjoitti...

Tosi kiva takki! Napit antaa sille ryhtiä. Ompelukoneet on perkeleestä, mutta kyllä niihinkin tavallaan tottuu (ainakin jos äiti säätää langankireyden...).

Jokke kirjoitti...

Tuo oli sellainen "vintagekaava", aika vanha malli. Muistan hämärästi joskus ihailleeni tuosta kankaasta tehtyjä marimekkojuttuja, nyt sain ihan halvalla oman version.

Elli kirjoitti...

Aivan ihana ompputakki :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos Elli! Minäkin olen jo tottunut mallin muutokseen.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...