torstai 27. kesäkuuta 2013

Terkkuja Sodiksesta!Moi vaan, poikettiin Sodankylän elokuvafestivaaleilla. Siis vain poikettiin, ihan tylsää, koska ei näytetty yhtään Star Trek elokuvaa, ihan turha sellainen festivaali minun kannalta ;) Ei siellä edes näkynyt yhtään sellaista "kuuluisuutta", jonka olisin tunnistanut. Mutta mistäs minä juntti mitään tiedän.Siellä oli myös Lapin taiteilijaseuran näyttely (tai oikeastaan taidelainaamo).
Aiheutti jo vähän enemmän innostusta.


Matkalla nähtiin ihan liian monta suota...


Matkamuistoksi hankin asiaan täysin liittymättömän, mutta mieluisan sarjakuvakirjan Planeetta Z (Maria Björklund), kun kerran sattui vastaan ja taiteilijaseuran näyttelystä Mari Oikarisen tekemän magneetin (viime kesänä vastaava rintaneula Rovaniemeltä).Paikalla oli myös Kuukkeli-Ukko veistettyine kuukkeleineen (löytyy kuulemma myös ITE-taidenäyttelystä Rovaniemeltä).  Tuossapa sellainenkin nyt akkunassa lentelee!


Kotona magneetti läpsähti sopivasti jääkaapin kylkeen, vieressä ennen joulua ostettu orkidea osoittaa enimmäisiä kuihtumisen merkkejä, puolen vuoden jälkeen. Toinen vana on ihan voimissaan. Tämäkin on ollut hintansa väärti. Just ehdin samaan värikoodiin.


3 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Mainiota!!! Lapissa voi olla siss tällaistakin...

ViMMa kirjoitti...

Me poikettiin parisen viikkoa sitten Sodankylässä pizzalla, "vaan sole mikhään matka täälä". Siellä on yllättävän paljon kirppiksiä.

Jokke kirjoitti...

Kaikenlaista on tullut nähtyä :) Ja taidettiin mekin olla lähinnä pizzareissulla. Kirppiksiä koluttiin minkä ehdittiin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...