tiistai 27. elokuuta 2013

Jokke testaa: ykkösluokka


Tuli tehtyä muuan junamatkakin. Puuttuuko teistä tästä kuvasta jotain? Ei minusta, tämä on juuri hyvä näin. Eipä ole muita matkustajia. Testasin nimittäin "ykkösluokkaa", koska oli kesäflunssan jäljiltä yskää enkä halunnut köhiä muiden niskaan. Olihan se kalliimpaa, mutta sopii kuin räkä nenään näin epäsosiaaliselle ihmiselle. 


Oma vaunu, oma kahvila, oma lehtihylly (ne ravintolavaunut ovat aivan kauheita). Aah joka sentin väärti!


Siis vähän kuin yksityisautoilun edut, mutta enemmän vauhtia.

Kuvasta puuttuu jotain muutakin: käsityöt! Ei ollut mitään tehtävää, koska reissussa oli tullut valmista.
Uutta tulille!

Tämä selittää myös miksi en yleensä lähde mukaan esim. käsityöyhteisöihin tai -tapahtumiin, koska minusta lauma lähes hysteerisesti riehuvia keski-ikäisiä kälättäviä ämmiä ei ole tavoiteltava ympäristö. Sorry. Oma rauha parempi.

5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Ah, miten hyvin ymmärrän :D - paitsi että mulla on aina matkassa niin monta käsityötä, ettei varmasti lopu kesken!!! Kerran tosi purin kaulassani olleen huivin saadakseni tekemistä...hehheh!

Helena kirjoitti...

Joskus pohdin, että voisi yrittää vähän säästää rahaa, ja kulkea kimppakyydeillä tuota ahkerasti reissattua 600 kilometriä. Mutta voi hyvänen aika: jos menee toisen ihmisen autoon, niin pitää ehkä jutella! ja kehtaako sielä syödä omia eväitään? ja uskaltaako nukkua? Joten vain pakon edessä olen luopunut junan suomista mahdollisuuksista rauhaan, joka pätee yleensä vaikka vieressä istuisikin joku. Ja onneksi useimmiten viimeistään Seinäjoella väljenee.

Virveli kirjoitti...

Tykkään. Ihanaa, että on muitakin epäsosiaalisia. (Enpä rupea järkkäämään epäsosiaalisten käsityökerhoa...)

margsan kirjoitti...

No minä taidan kuulua ns puolisosiaalisiin tai ajoittain sosiaalisiin..... ja välillä on oltava pakkososiaalinenkin, hmm...

Tunnistan kyllä itseni tuosta kuvauksestasi!

Jokke kirjoitti...

Hih, epäsosiaalisten käsityökerho olisi helppo järjestää. Kukaan ei tulisi paikalle XD.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...