torstai 1. elokuuta 2013

monta kulmaaJatketaan tylsästi taas kierrätyskeskusläyhätyksellä (ei näköjään muutakaan elämää paljon ole). Hyviä kirjoja! Seiskytlukuinen tilkkuohje. Tai oikeastaan siinä ei ole ihan tarkkoja ohjeita, esim. tilkkuvaatteista vain inspiraatiokuvia, sanotaan että käytä mieleistäsi kaavaa. Ja mikäpäs siinä. Lisäksi myös kivoja virkattuja mattoja ja monta muistutusta asioista, joita on pitänyt tehdä. Esimerkiksi isoista kuusikulmioista ommeltu peite. Se voisi olla kiva. Siksi laitoinkin tähän kuvat myös vanhasta pikku tilkkutyynystä, jonka perin mummolasta. Varmaan tehty sillä tuskastuttavalla pahvikaaviotekniikalla, jota en koskaan ole uskaltanut kokeilla . Mutta ehkä isoja kulmioita... Ovatko kolmiot jo kyllästyttäviä?


Virkkausohjeita ei sen sijaan ollut kovin inspiroivia. Piti kuitenkin ottaa mukaan, koska se on joskus aiemmassa elämässään ollut myynnissä divarissa Sodankylässä, tehnyt pitkän matkan etelään. Hassua.


Mutta ei hätää, kyllä käsitöitäkin on valmistunut. Täytyy vaan koota postaus, viikonloppuna sitten päästään taas asiaan.

5 kommenttia:

margsan kirjoitti...

Ihailen suuresti tilkkuamisen taitajia! Kärsivällisyyteni ei tahdo riittää siihen hommaan!!!!

Jokke kirjoitti...

Niin on, ihan yksinkertaisia vaan jaksaa.

sinisukka kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa mitä tuleman pitää...:D - Mainioita kirjalöytöjä taas!

Pikkusisko kirjoitti...

On niin tutun näköinen tuo sinimustavihreä kukkakangas tuossa tyynyssä. Siitä on varmasti ollut lapsuudessani jollakin joku vaate!

Jokke kirjoitti...

Tilkkukirja oli oikein kiva. Otin siitä kyllä kuviakin, mutta sitten en viitsinytkään laittaa niitä, kun eihän niin saa tehdä. Tuo tyyny oli kuitenkin hyvin samanlainen värimaailmaltaan. Olenkin aina tykännyt sen hauskasta kuviosta ja kankaista.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...