sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Vuoden 2013 virkkauskooste


Se on taas aika muistella edellisen vuoden virkkauksia. Nyt niitä oli oikeastaan aika vähän. Ehkä se johtui siitä, että osa oli aika isoja. Tai sitten oli vain mukavampaa tehdä jotain muuta. Ei kai sitä nyt ihan koko aikaa viitsi vain virkata.


Yksi vuoden kummajainen olivat nuo yksinkertaiset virkatut rannerenkaat, jotka selvästi päätyivät johonkin ulkopuoliseen nettilevitykseen, en tosin tiedä mihin. Niillä on nimittäin ollut ylivoimaisesti kaikista eniten katsojia. Ei siis välttämättä tarvitse yrittää tehdä mitään kauhean monimutkaista ;)

Loppuvuodesta yritin myös pukertaa jotain aikaiseksi TEE ITE - kajahtaneiden kudelmien SM-kisoihin. Minusta on tosi vaikeaa tehdä jotain jotenkin tarkoituksella. Mutta päätin sitten lähettää vain sen mitä sattui olemaan tekeillä. Ilmeisesti onnistuin ainakin jotenkin, koska olen päässyt mukaan näyttelyyn helmikuussa Annantalolla! Jee! "Kilpailun kajahtaneimmista töistä koostetaan näyttely Annantalon galleriaan ajalle 15.2.–30.3.2014."

Se on varmaan näkemisen arvoinen juttu :) Onko tuttuja mukana? Osallistuitteko?

Mitähän muuta tuo tullessan rakkaus vihreään villalankaan vuonna 2014? Kohta pitäisi valmistua seuraava pusero...


Flickr oli tietenkin muuttunut vuoden aikaan niin että en meinannut millään löytää koodia diaesitykseen, mutta asia (toivottavasti) selvisi pienen etsiskelyn jälkeen. Toimiiko nyt? Ja flickristä löytyvät tietysti aikaisempienkin vuosien koosteet.


Tässä vielä linkit aikaisempiin vuosiin:
kooste vuodesta 2012
kooste vuodesta 2011

8 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Mun mielestä olet virkannut aika monta työtä

Saila kirjoitti...

Vau, tätä katsellessa on vaikea uskoa, että olet tehnyt kaikenlaista muutakin kuin virkkuita, ja työtäkin siinä ohessa! Tai sitten olet salaa värvännyt jotkut apukädet ;-)
Kiitos menovinkistä, ehdottomasti täytyy mennä katsomaan kajahtaneita Annantalolle!
Hyvin toimii flickr, vaikka mulla on sen verran oikukas netti, että ensin ei tahtonut näkyä mitään. Pienen lataamisen jälkeen alkoi :-)
Vihreää uutta vuotta!

Jokke kirjoitti...

Jotenkin siinä kuvia lataillessa tuntui että tässäkö sitä jo oli kaikki. En ole mitään laskutoimistusta tehnyt :) Kyllä nuokin jo täyttävät kaappia ihan kiitettävästi tai pyörivät lattioilla.

sinisukka kirjoitti...

Jukra, olisin osallistunut mutten tiennyt koko kisasta... Onnea sinulle kun pääsit oikein näyttelyyn! Sinne on kyllä pakko änkeytyä :D

Ingi kirjoitti...

Ei niitä ainakaan vähän ole! Minusta hurja määrä, osa isotöisiä. Kauniita värileikkejä!

Jokke kirjoitti...

No voi harmi sinisukka! Minäkään en sitten älynnyt tarpeeksi mainostaa :( se oli enemmän facebookin puolellla vissiin.

Kiitos Ingi. Kyllähän siinä on vuodesta aika montaa iltaa vierähtänyt.

margsan kirjoitti...

Aivan mahtava kooste!!! Täytyisikin ajoittaa Hesan reissu tuolle jaksolle.... Pitäisi katsoa myös se Taidehallin valokuvanäyttely...

Jokke kirjoitti...

margsan: Kiitos! Kiva jos ehdit näyttelyyn ja varmasti löytyy muutakin katsomista. Kävin Annantalolla viemässä virkkuun, mutta vielä ei näkynyt mitään mainoksia aiheesta. Täytyy seurata miten homma kehityy.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...