torstai 3. huhtikuuta 2014

retrojämät


Peiton ompelun oheistuotteita:
Niissä minun retrokangasvarastoissa oli myös yksi setti joltakulta ylijääneitä valmiiksi leikattuja neliötilkkuja. Niistä sai helposti ommeltua tilkkutyynyn.Toiseen tyynyyn yhdistin vielä yhden kanavatyön ja pari vähän isompaa kangaspalaa.

ennen

Leikkuujätettä ei juuri tullut, mutta senkin ompelin kangasmyttyhelmiksi.

jälkeen

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Voi mahoton sun kanssas. Sulla ei taida olla ikinä mitään roskapussissa, kun kaiken käytät! Ei tarvi käydä roskareissulla ;-)

Hanna Mi kirjoitti...

Kivat tyynyt, mitä ajattelit helmistä tehdä? Jes, ei roskia, sitä aina itse tavoittelen ommellessa (mutta useammin siinä epäonnistun). Olen kyllä opetellut säästämään saumurinkin leikkuujätteen kaikkien pehmojen yms. täyttämiseen.

Jokke kirjoitti...

Kieltämättä aika harvoin käyn roskiksella (viimeksi oli onni matkassa, energiajätelaatikossa hienoja retrotapettipaloja). Yritän pikkuhiljaa tehdä ison kasan noita kangasmyttyjä ja niistä sitten jonkin "jouluköynnöksen tai himmelin", ehkä saas nähdä.

sinisukka kirjoitti...

Olet kyllä aika velho :D - Mainio korukin!

tiiti66 kirjoitti...

Kivoja! Tällaisia juuri kuuluu tilkkutöiden ollakin.
Vähän kipristeli, kun viikonloppuna Ikeassa törmäsin kangasosastolla valmiiksi koottuun tilkkukokonaisuuteen, jota mainostettiin ns. helppona tapana tehdä tilkkutöitä. Siis häh! Tilkkujen kerääminen / kerääntyminenhän se juuri on se tilkkutöiden juju. Tilkkutyön kuuluu olla ainutkertainen eikä mikään palapeli jonka kaikki kokoaa valmiista osasista. Ugh, olen puhunut.

Jokke kirjoitti...

Minustakin on ollut vähän kumma tapa ostaa kangasta metritavarana tilkkutöitä varten kaupasta. Vanhoista vaatteista ja sellaisista ennemmin "kuuluisi" tehdä. Nykyään kaikki on mahdollista!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...