tiistai 1. huhtikuuta 2014

paperikoruja osa 2 spiraalit


Tässä vielä valmiina osa paperikorukurssin askarteluista. Avainsanana spiraali.


Tässä on kieputettu aikakauslehtisuikaleista pieniä pyörylöitä, jotka on yhdistetty langalla ompelemalla. Ripustus hoituu räsyllä eli kankaasta kierrettyllä narulla.Toinen, suuri spiraali on aaltopahvia ja koska siinä oli sopivasti aukkoja, se sai koristeeksi lankakirjontaa. Tälläisissä kuvissa pitäisi minusta olla ehdottomasti mittakaava, eihän koko käy muuten mitenkään ilmi. Tämä pahvikiekko on kämmenen mittainen. Koska molemmat olivat minusta hieman liian värittömiä, sipaisin pintaan myös maalia.


Ilmaisia materiaaleja: lehtiä ja pakkauspahvia.

7 kommenttia:

Hanna Mi kirjoitti...

Kauniita ja kekseliäitä! Molemmissa on ihanat värit. Ei kyllä olisi itselle tullut heti mieleen aaltopahvia käyttää koruissa, mutta lopputulos on kyllä mahtava.

sinisukka kirjoitti...

No onpas mahtavia!

Jokke kirjoitti...

Aaltopahvista näytti olevan myös värillistä "askarteluversiota", mutta kun nyt jonkun ostoksen kääreenä tuli tuota tavallista...

Jonsku kirjoitti...

No nyt kyllä pukkasit pahvinvärkkäysintoa tänne asti! Kiiiitos:) Tuollasta kirjottavaa kiekkoa on ehdottomasti kokeiltava.

Jokke kirjoitti...

Eipä kestä, Jonsku! Hirmu kevyt matsku. Mitenhän muuten tuota reikäistä rakennetta voisi hyödyntää? Voisiko läpi virkata pienellä koukulla?

Eila Vasama kirjoitti...

Tosi mukavan näköinen tuo aaltopahvikiekko<3

Jokke kirjoitti...

Kiitos Eila! Sitä on tullut ihan käytettyäkin.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...