lauantai 9. toukokuuta 2015

matkamuistoja


Matkamuistoja saarelta


Madeiran maasta ja merestä kerättyjä


Siemeniä ja laavaa, meren hiomia juttujaVirkattu matkakäsityö: Yksinkertainen putkihuivi Noro-langasta. Ostin oikein bambukoukun ja monivärisen langan, että voi lentomatkalla tehdä.Matkan jälkeen tajusin, että värit sattuivat jotenkin Madeiraan sopiviksi.


Esikuvana oli villahuivi, jonka ostin eurolla kierrätyskeskuksesta syksyllä. Epäilin että voi olla liian pieni mutta päätyikin kovaan käyttöön koko talveksi. Käytin sitä sitten virkatun huivin mittoina. Mukavan tiiviisti asettuu kaulan ympärille. Virkkasin leveyden verran ketjusilmukoita ennen lähtöä ja käsivarrella mittasin kaksinkertaiseksi pituudeksi reilun kyynärän. Niin oli tavoitteet selvillä.


Yksi matkamuisto on yhä täysin ylittämättömät askelmittarin lukemat :) Välillä piti lepuuttaa kinttuja ja istua alas ja virkata.

4 kommenttia:

Poutapilvi kirjoitti...

Huikeeta!

Jokke kirjoitti...

Kiitos, tuo lanka näytti kaupassa aivan vastustamattomalta.

Pirjo kirjoitti...

Mainio madeirahuivi :-) huomaan, että samoja matkamuistoja täällä, samoin hillittömät askelmäärät rannekkeessa. Kuvia niin paljon, että en ole saanut niistä vielä mitään blogiin asti. Liian paljon ideoita ja jään vaan muistelemaan. Kiva lukea sun Madeira juttuja ja tuotoksia!

Jokke kirjoitti...

Eiköhän siitä vielä jotain revitä... Odottelen mitä sinä sait lopulta matkasta sulateltua. Antaa muhia rauhassa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...