keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

väritystä


Muutama kommentti sitten tuli puheeksi aikuisten värityskirjat, joita en ole testannut, koska se viivojen mukaan värittäminen ei yhtään houkuttele. Jotenkin vaan aivan pahaa tekee ajatus valmiin kuvan värittämisestä. No, istuin junassa matkalla Tampereelle ja välähti ajatus, että kännyynkin voisi saada värityskirjan. Sitten se olisi aina helposti mukana. Kiitos vr:n wifin latasinkin yhden ilmaisen saman tien.


Toivottavasti en tee kauheaa rikosta kun nappasin kuvakaappauksen tästä värityskirjan sivusta kännykän näytöllä. Siinä sattui olemaan heti esillä leijona. Plussaa. Sitten aloin värittämään. Ai jaa, se onkin vain täyttövärillä tökkimistä, ei oikeaa värittämistä. Miinusta. Tämä värityskirja on nimeltään Colorfy. Ehkä jos olisi ihan tavattoman kauhean pitkästynyt, niin voisi tuota käyttää, mutta ei se käsityötä ajankuluna voita. Paluumatkalla avasin vanhan tutun Sketchbookin kännystä ja tein sillä kilpailevan leijonan. Myönnän että käytin pohjalla netistä napattua leijonankuvaa. Mutta kyllä sen "värittäminen" oli paljon mukavampaa kuin tuo edellinen. Tässä piirto-ohjelmassa on noita tasoja ja erilaisia kyniä. Vierähtihän siinä Hämeenlinnan ja Riksun väli sukkelaan. Vanhassa värityksessä vara parempi.


Ja siitä Tampereesta: näin muun muassa mammutteja, malakiittia ja mirrejä. Eli vierailin Vapriikissa ja kissakahvilassa (Purnauskis).

Ja hei, ei väritetä niiden viivojen mukaan! Lasten tarvitsee ehkä opetella noudattamaan sääntöjä, mutta me aikuiset tiedetään jo milloin ei tarvitse ;) Samasta aiheesta muualla:

6 kommenttia:

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

En ole kännykkävärityksestä kuullutkaan. Voisihan tuota juna- tai bussimatkalla testata ;)

Jokke kirjoitti...

Jos maha kestää. Minulla tuli tuossa jo aika huono olo. Onneksi junat kulkevat aika tasaseen.

Nelli L kirjoitti...

Enpä ole tuommoista tiennyt. Näyttää näppärälle hommalle, voisi kokeilla tuota.

Jokke kirjoitti...

Eikös kännykkään saa melkein mitä vaan :) aina kannattaa sovelluskaupasta kokeilla. Nuokin ovat ilmaisia.

MiunMaun kirjoitti...

No kaikkea sitä onkin. Taas tiedän yhden asian enemmän, mutta en taida silti alkaa kännyllä värittelemään...

Jokke kirjoitti...

Joo, eiköhän se vielä paperi ja maali vie voiton.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...