keskiviikko 25. toukokuuta 2016

iloa kankaista


Tuli sellainen kangasidea, että kaivoin esiin ostamani Spoonflower-ohjekirjan (lopultakin). Siellä olisi jo niitä ladattuja omia mallejakin muutama printtaamatta, mutta nyt halusin kokeilla valokuvan painatusta kankaalle. Ja hyvä että sain aikaiseksi! Nimittäin tässä välillä ovat avanneet printtaamon Berliiniin. Siitä seuraa että toimitusaika on lyhentynyt ja erityisesti postitus on vain murto-osa entisestä. Ennen 20 euroa, nyt 2 (KAKSI!) euroa. Eikä tulleja. Huippua, nythän sitä firmaa jo viitsii käyttää joutumatta täysin vararikkoon. Eli paikka on http://www.spoonflower.com/welcome


Tilausta odotellessa bongasin ihanan värikkään läiskäkankaan (Pläts-jersey) Käpyseltä ja turhahan tuollaista oli alkaa itse turaamaan kun kerran hyvä oli saatavilla. Nyt täytyy kiireesti inventeerata kaavavarastot. Ehtii ommella ennen kuin posti tuo lisää kankaita. Mihinhän tuo kangas sopisi?

5 kommenttia:

Nelli L kirjoitti...

Mekko vois olla aika jännä...

Esther Helmiä kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Teen itse kuosimalleja ja huomasin että tuo on edullinen. Ja tekisin tuosta hellemekon, rannalle tai arkiseen käyttöön :)

Jokke kirjoitti...

Hmm, katsotaan mitä kaavoja on valmiina. On tullut piirrettyä varuilta lehdistä helppoja malleja.

miikkulainen kirjoitti...

Oi, onpa kiva että ilman tulleja saa nykyään! Jäi tilaamatta juurikin niiden takia viime kerralla kun kyseiseen sivustoon tutustuin. Nyt innolla selaamaan siis!!!

Jokke kirjoitti...

Joo toivon ainakin niin koska postitus on Berliinistä.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...