lauantai 6. elokuuta 2016

narut säilöön


Kehräyskokeilut säilöön


Keväisen paperinarun kehräyskurssin loputtua talletin koenarut pieneen pahvilaatikkoon, joka oli tullut jonkun nettitilauksen pakkauksena.


Käsityöläisillä on usein tapana vähän koristella lähetyksiään. Lisäsin omiani, paperia ja teippiä.Paperinarujen puolina on vessapaperirullia. Huomasin että rullat sopivat juuri tähän laatikkoon, joka oli silloin tullut postista. Niin ne yhdistyivät ihan sattumalta ja jatkoivat paperista kierrätysteemaa.


Narut on merkitty pakettikorteilla, jotta muistaisin myöhemminkin mitä ainesosia kussakin narussa on.Tämä juttu on odottanut, että kurssin opettaja julkaisee oman kirjoituksensa kurssista ja nyt se on tullut! Siellä siis lisätietoja paperinarun kehräyksestä.

5 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Hyvin mielenkiintoista :D - kiitos linkistä!

Jokke kirjoitti...

Hauskaa kokeilua se oli!

mustakissa kirjoitti...

Kaikkea sitä onkin. Mutta kiva aina lukea ja oppia uutta. Tuo säilömislaatikkosi on hieno. Ja olen käytännössä huomannut, että onkin hyvä merkata tuotokset - saatan esim. ajatella lankoja värjätessäni, että muistan kyllä, millä tämän värjäsin, mutta sitten hetkisen kuluttua - poks - ei mitään hajua...
Mukavaa sunnuntaita!

Nelli L kirjoitti...

Onpa mielenkiintoista, pitääkin testata.

Jokke kirjoitti...

Kaikennäköistä voi tosiaan tehdä itse. Tuossa kehrätessä muuttuu se paperin näkö niin että ei välttämättä enää myöhemmin tunnista laatua.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...