lauantai 22. huhtikuuta 2017

viidakkopaita


Eihän tässä taas mennyt kuin pari vuotta... Pääsiäislomalla ompelin itse suunnitellusta kankaasta lopultakin jotain, trikoopala on odotellut jotain inspistä. Ei sitä oikein tullut eikä jaardin palasta yksinään saanut oikeastaan kuin lyhythihaisen t-paidan. Että sellainen sitten.


Käytin samaa kaavaa kuin ennenkin. Taukoa oli sen verran, että en tarkkaan muistanut miten aikaisemmin olin tehnyt ja ohjeen saattoi taas ymmärtää monella tavalla. Yksityiskohdat menivätkin jotenkin toisin. Yritin vähän yksinkertaisemmin kääntää reunoja. Sen ainakin olin unohtanut, että helmaan olisi pitänyt laittaa lisää pituutta. Nyt kirjoitin sen kaavaan isoin tikkukirjaimin ettei seuraavasta tule liian lyhyt. Tosin tässä ei kankaan pituus antanut yhtään lisäystä myöten.Tälläisiä paitoja on maailmassa täsmälleen yksi kappale, kun on itse väkerretty kuosi.

Lisätietoja:
http://jokkemaa.blogspot.fi/2015/12/uutta-kangasta.html


5 kommenttia:

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Hienon kuosin olet suunnutellut :)

Nelli L kirjoitti...

Upea kuosi ja aivan ihana paita :)

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Kesäkelejä odotellessa...

Poutapilvi kirjoitti...

Kuosi on kyllä ihan armottomasti ykkönen. Paidan toteutus tosi siisti. Näkyy ilman saumuriakin sinulta onnistuvan. Paita sopisi taidenäyttelyn avajaisiin yhtä hyvin kuin festareille!

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Tällä kertaa käytössä olikin äidin ompelukoneen siksakki. Joutuuhan sitä kaiken ompelemaan kahteen kertaa kun ei ole saumuria.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...