sunnuntai 31. joulukuuta 2017

Jokkemaa 8 vuottaBlogi on ollut olemassa jo kahdeksan vuotta. Hitaammaksihan tämä homma koko ajan menee, mutta sellaista se kai on kun vanhenee. En viitsi edes kasata vuosikatsausta. Aika maalaus- ja vähän virkkauspainotteinen taisi olla vuosi 2017. Edetään rauhallisesti kohti uutta vuotta eikä oteta turhia paineita. Jotain kivaa varmasti tupsahtaa vastaan :)Aloitetaan uuden vuoden juhlinta vaikka keittämällä marokkolaiset minttuteet ja ihastelemalla parasta luonnon tarjoamaa ilotulitusta, nimittäin auringon pilkettä sadepilvien lomasta. Puh, pitkästä aikaa! Oli aivan juostava ikkunaan katsomaan, se on tähän aikaan vuodesta niin hetkellinen ilo.Onnellista uutta vuotta 2018 blogin lukijoille ja kiitokset taas menneestä vuodesta!

10 kommenttia:

Anja kirjoitti...

Onnea ja iloa alussa olevalle vuodelle!

Sartsa kirjoitti...

Värien harmoniaa uudelle vuodelle!
Kukatkin hamuaa jo kalvasta aurinkoa kohden.

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Täytyypä taas yrittää keksiä uusia haasteita, jotain mitä ei ole ennen kokeillut :) Ei sen tarvitse olla iso juttu: viime kesänä kävin esimerkiksi mansikoiden itsepoiminnassa ekaa kertaa.

Vaateviidakon Pirjo kirjoitti...

Sitkeästi olet jaksanut blogia päivittää, onnittelut siitä! Minulla vasta neljän vuoden rajapyykki häämöttää, mutta tahti selvästi hidastuu...Onnea vuodelle 2018, niin blogin kuin kaiken muunkin merkeissä :)

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta, varmasti jotain jännittävää tulee eteen ♥

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta ja onnea 8-vuotiaalle :)

Lea kiertoidea kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta! Ihanaa että jaksat jatkaa kun niin monet ovat lopettaneet, taisinpa kommentoida jo viime vuonna samaan aikaan samasta aiheesta :)

sinisukka kirjoitti...

Onnea ja paljon lisää vuosia!!! Ja kirjoitusintoa, että meidän elämä ei tule tylsäksi :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut! Mielenkiintoista uutta vuotta! t. Sade

Jokke kirjoitti...

Kiitos! Ehkä se on myös jotenkin kynnys kasvanut ettei ihan vaan jotain viitsisi postata. Vaikuttaa varmaan että on noita muita kanavia nopeille pikku huomioille.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...