maanantai 3. kesäkuuta 2019

hui punaista


Testasin taas uudenlaista väriä villalankaan, tilasin netistä. Tuhtia tavaraa! Minulla kun on vain vihreitä (sinisiä+keltaisia) pigmenttejä ja punaisia sävyjä puuttuu, koska ne ovat inhokit. En tiedä, oranssia jotenkin teki mieli. Toinen purkki on magenta. Huh, vastavärejä vihreille.



Tsiisus miten punaista siitä sitten tulikaan! Lätkin ensin ihan liikaa pigmenttiä ja sain niin tujakat värit että aivan silmiin sattuu. Langat olivat 7 veljestä, valkoinen punaisille ja harmaa kirjaville värjäyksille. Toinen kirjavampi satsi on enemmän mieleinen.


Auts!

Tämäkin homma meni sitten ihan iltamyöhään, koska on vietettävä puutarhassa kaikki hyvän sään ajat. Ihana puuhailla ulkona, käsityöt taas kärsivät.

8 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Onpa tosiaan neonpunaista!
Mutta eiköhän niillekin joku käyttö löydy, luotan siiten, että keksit jotain päheetä.

Saila kirjoitti...

Hei ja anteeksi, nyt vasta katsoin vastauksesi edelliseen kommentiin. Kysyit Liparilla olleesta vaaleanpunaisesta kukasta. Illakolla olisi kyllä tuollaiset kukat, mutta lehdet ovat niin erilaiset ja eri sävyisetkin. Välimerellä kasvaa joitakin Erysimum-lajeja (suomeksi kultalakkoja), olisikohan se jokin niistä. En kyllä osaa yhtään varmaksi sanoa.

Jokke kirjoitti...

Tehosteväreiksi pieninä määrinä ajattelin käyttää. Tuossa kokeilin miltä näyttävät täydessä voimassaan.

Kiitos kasviavusta! Ovat siis ristikukkaisia molemmat, joten kukat ovat samanlaiset. Lehdissä on tosiaan eroa. Istutin jo illakon siemeniä, kun olivat niin halpojakin XD Huomasin että siinä on taas vähän karkulaisen vikaa.

Els kirjoitti...

WOW looooove the reds !

ViMMa kirjoitti...

Kuten arvata saattaa, niin minun mielestä noi punaset on pop, tosin mustan kanssahan mie värirajoitteinen niitä yhdistäisin.
Enpä minäkään kauniilla säällä juuri sisällä viihdy, mutta onneksi on käsitöitä, joita voi tehdä ulkonakin. :)

Jokke kirjoitti...

Very, very RED!

Hitsi, jos yritän mennä pihalle tekemään jotain, niin sitten huomaan vaan jotain kitkettävää XP

Sartsa kirjoitti...

Värillä ei väliä, kunhan se on punaista!

Jokke kirjoitti...

Punaisella värillä on omat vankat kannattajansa. Mutta en minä ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...