sunnuntai 9. kesäkuuta 2019

Sisiliassa osa 4 TaorminaSisilian matkakertomus jatkuu: Strombolilta palattiin matereelle ja lounaspaikkana oli Taormina. Sai joko tehdä pienen patikoinnin tai mennä vain kaupungille shoppailemaan. Valitsin tällä kertaa kaupunkivierailun, koska täällä tiedossa oli paljon hyviä vierailupaikkoja ja vain muutama tunti aikaa.


Pikalounas torilla, arancini (tuollainen riisi yms. täytteinen uppopaistettu pallero) on mukavan maukas ja täyttävä. Sitten perinteistä turistiryntäilyä pitkin pieniä viehättäviä kujia ja puoteja.Ja mikäpä muu jälkiruoka kuin italialainen gelato, slurps!


Helteinen päivä, joten vilvoiteltiin kauniissa rantapuistossa.Maisemia kelpasi taas ihailla.


Kuuluisa roomalaisaikainen amfiteatteri piti nähdä ja sieltä saattoi jo ihailla taustalla siintävää Etnaa, jonne matka pian jatkuikin.


Taorminan ostoskadulta bongasin yhden tärkeän asian, nimittäin Ortigian myymälän ja sain lopultakin hankittua näitä kauan himoittuja kosmetiikkatuotteita. Siis ihan vain pakkauksen takia! Pilkkukissoja ja palmuja! Tuoksut ovat italialaiseen tapaan aika voimakkaita, ei pahoja kuitenkaan, mutta aion käyttää niitä myöhemmin täyttöpulloina jollakin muulla tuotteella.

*gattopardo*

5 kommenttia:

Irmeli kirjoitti...

Sisilia on oma maailmansa, Taormina on todella kaunista, niitä kivoja pikkukujia, et tainnut ehtiä Castelmolaan, joka on vieläkin korkeammalla. En tunne hankkimiasi pullotuotteita, oma suosikki on ollut pullollinen mantelilikööriä. Irmeli

Sartsa kirjoitti...

Taorminassa käytiin 3 vuotta sitte ja sinne voisin mennä vaikka uuestaankin. Etnallakin käytiin. Siellä oli aika kylmä tuuli.
Hauskaa, että löysit noin omannäkösen pullon ! ;D

Jokke kirjoitti...

Poikettiin vain matkan varrella, joten ei ehtinyt kuin aivan pintaraapaisun. Mukavaa vaihtelua saarihyppelyyn.

Saila kirjoitti...

Vau mitä upeaa gattopardo-kosmetiikkaa!! ♥

Jokke kirjoitti...

Ihan parasta! Yritin noudattaa itsehillintää kaupassa, joka on täynnä pilkkukissoja. XD

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...