sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Batiikkikangaskoruja

Tein kesäkoruja kauniista batiikkikankaasta, joka oli entisessä elämässään toppi. Lisänä on suuria puuhelmiä. Yhdessä on kangastuubin sisällä paperimassapalloja ja väleissä puuhelmiä. Toisessa korussa ne on vain pujotettu kangassuikaleeseen. Solmuja on laitettu lisääkin koristehapsuiksi. Räsykoruja kangassuikaleista on nähty esimerkiksi Oravanpesässä. Kolmannessa on kangasnyyttihelmiä puuhelmien kanssa. Nyyttien idean otin yhdestä Indiskan tyynystä, jossa oli reunassa sellaisia. Arvelin että niitä voisi käyttää koruihinkin kangashelminä.Kaulakorujen kaveriksi tarvitaan rannerenkaita. Virkkasin ohuiden metallirannerenkaiden ympärille pellavalankaa ja puuhelmiä ja nappeja joukkoon. Niin syntyi nippu kesärannerenkaita.


Ihanaa kangasta! Toppi oli ommeltu kapeista suikaleista, jotka sopivat hyvin tähän koruaskarteluun. Toppia olisi ollut turha yrittää tuunata käyttöön, sillä se oli jotain käsittämättömän suurta kokoa. Ostin sen kankaan takia, olen nähnyt noita kaupassa, mutta ne ovat aika kalliita metrihinnaltaan. Toppi pelasti vararikolta, taas kierrätyskeskuksessa käynti kannatti.

Ja eipäs unohdeta, että Tintin antoi minulle ystävällisesti tunnustuksen. Kiitos Tintin! Olen ihaillut hienoja huivejasi!

7 kommenttia:

Kuukki kirjoitti...

Tosi hauskoja ja iloisia kesäkoruja! Tuo kangas on kieltämättä aivan ihanaa.

Aurinkoista viikkoa!

Jane kirjoitti...

Kiitos silmäkarkista :D

Madam B.C. kirjoitti...

Batiikki ei koskaan oikein ole ollut minun juttuni ja siksi juuri ihmettelen kovasti kuinka noihin batiikkihelmikoruun ihastuin! Näyttää tosi kivalta ja voisin hyvin kuvitella itseni puistoon hellepäivänä tuommoiset kaulassa ;)

Jokke kirjoitti...

Oi, minusta batiikki on aivan ihanaa väreillä leikkimistä. Tein yhteen aikaan paljon vahabatiikkia, kyllästyin vahan kanssa tuhraamiseen ja siirryin enemmän solmubatiikkiin. No minua yleensä kaikki värien kanssa läträämiset kiinnostavat.

Nzqu kirjoitti...

Minä olen batiikkikankaiden suuri ystävä, ja siksipä kehun myös korujasi. Nuo rannerenkaat(kin) ovat kivoja.

Meku kirjoitti...

Tosi ihania koruja! Sun blogi on todella inspiroiva, ihania juttuja täynnä! :)

Tintin kirjoitti...

Kiitos!
Ihania koruja!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...