perjantai 21. toukokuuta 2010

Yllätyksiä!Minäkin poikkesin pikaisesti Kallio kukkii -tapahtumassa, koska halusin nähdä virkkaushäppeningin. En ole koskaan näitä graffitijuttuja tehnyt ja tästä se voisi olla hyvä aloittaa. Epähuomiossa järkytin Norsiksen (sorry), olin aika poissaoleva ja virkkauskin meni vähän plörinäksi (yläkuva) vaikka eihän minulla mitään suunnitelmaa ollut ja silloin ei voi mennä todella vikaan.

Epätodellisen olon syy: Kallioon kävellessä puhelin soi ja kuulin, että olen päässyt mukaan ITE-muotitapahtumaan Helsinki Design Weekille. Siis oho?!!! Sitä tarttee vähän kelata. Perjantaina raijasin tekeleitäni Hesarin toimitukseen ja nyt ihmetellään mitä seuraavaksi tapahtuu. Kirjoitinkin tästä jo aikaisemmin. Eikö kukaan muu lähtenyt mukaan, ainakaan en ole törmännyt hehkutukseen? Päivä oli täynnä uusia kokemuksia ja yllätyksiä.

7 kommenttia:

Tii kirjoitti...

Hianoja virkkauksia! Oikein herkullisia :)

kiala kirjoitti...

Onnittelut!

Johanna kirjoitti...

Hei hienoa! Sinne vaan ja anna palaa! Vautsi, saat uusia ulottuvuuksia varmasti.
Kuvat Kalliosta näyttää ihan herkuilta.....muuten kun se on aika kivinen ja aika muutenkin joskus murheellisen näköistä seutua, kivistä johtumatta.
Meen nuo portaat aina silloin tällöin. Nyt ehdottomasti kivamman näköiset!

Neferi kirjoitti...

Kiva tämä ITE-suoritus :). En ikuna jaksa osallistua mihinkään, missä on jotain aikarajoja esim.

Jokke kirjoitti...

No katsotaan nyt mitä siitä sitten loppujen lopuksi tulee. En yleensä osallistu mihinkään minäkään, huomaan kaiken vasta viime tipassa tai vasta kun koko homma on ohi. Enkä ole tottunut "tilausjuttuihin" (paitsi muinaistekniikassa). Kun nyt kerrankin oli edes vähän aikaa, ajattelin pistää kupongin vetämään. Täytyy myöntää että nyt tuli kannustusta tehdä moni idea valmiiksi asti, kun on vähän isompi syy. Toivottavasti ei tule stressi, kun olisi niin paksu tuo ideavihko.

norsis kirjoitti...

Ei mitään hätää, en mä järkyttynyt pahasti :D Ja todella hienoa tuo ITE-homma! :)

Nzqu kirjoitti...

Onnittelut tuon ITE-asian johdosta!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...