torstai 15. heinäkuuta 2010

Josef Frank 125 vuotta

kuva Svenskt Tenn


Kappas mitä sattui silmään, on tälläinenkin juhlavuosi. Nämä Josef Frankin kankaat ovat ehdottomia lemppareitani. Täytyy myöntää että sorruin taannoin tilaamaan pari pientä kappaletta Ruotsista Svenskt Tenn -nettikaupasta. Kallista mutta kaunista. Miksi tiedän että on juhlavuosi? Koska Google sattui mainostamaan sitä! Kyllä tuossa alla lukee Google, jos oikein tarkasti katsoo :) Tunnistin heti mistä mallista on kyse.kuva Google

Kangasmalleja voi ihailla ilmaiseksi nettikaupassa: http://www.svenskttenn.se/sv-se/products/0133/textil/textil/josef-frank.aspx

4 kommenttia:

nätti rätti kirjoitti...

Eilen selasin kaikki sun juttus täällä ekakertalaisena ja ihailen sussa värien räiskyvää käyttöä. Toi räsykassi on myös vallan mainio!

Jossakin sulla oli mainittu myös Hundertwasser. Sinun tulisikin asua yhdessä sellaisessa värikkäässä, mielikuvituksellisessa Hundertwasser-talossa. Luin joskus Hundertwasserin arkkitehtuurista ja hänen elämäntyöstään kertovan kirjan/kuvateoksen ja olen käynyt ihailemassa Wienissä sijaitsevaa Hundertwasser-taloa.
Tää Josef Frank on mulle oudompi. Menenpä kuitenkin tsekkaamaan noita kankaita...
Aion alkaa seurata sun touhujas vastakin!

Elina kirjoitti...

Voi, hauskan näköisiä, kiitos vinkistä! Täytyy tosin odotella lottovoittoa tai jotain.

Jokke kirjoitti...

nätti rätti: kiitos ja tervetuloa. Täällä vallitsee sellainen valkoisen ja tyhjän tilan kauhu. Hundertwassertalo olisi unelma! Suora viiva on vihollinen!

Anonyymi kirjoitti...

...ja kuinkas sattuikaan, että juuri luettiin Antoni Gaudin sanoneen: "Suora viiva on inhimillinen, mutta kaareva jumalainen."
Terkuin M&JT

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...