maanantai 26. heinäkuuta 2010

Vyön tapainenTeemavärit keltainen ja vihreä. Materiaalit matonkudetta, erityisesti kauniin vihreää froteekudetta, kirppikseltä ostettuja puuhelmiä. Osasta helmiähän tein jo korun.

Tulos: vapaasti virkattu vyön tapainen, leveämpi takaa ja kapeampi edestä, kiinnitys yhdellä helmistä. Hapsuja. En saanut oikein kuvaa siitä päällä, ei käden pituus riittänyt.

7 kommenttia:

Nzqu kirjoitti...

Ihanat värit jälleen kerran! Ja muutenkin kiva.

Sisko kirjoitti...

Vastavierailulla.Mahtavia ideoita sinulla, minä itse tarvitsen aina selkeät ohjeet käsitöihin. Kiva vyö, matonkuteesta voi näköjään tehdä muutakin kuin vain mattoja!

Anonyymi kirjoitti...

Voi kun upea!!! Olispa vaan yhtä kapea uuma, jolle tuollaisen kietaista...:) Myös minä olen keksinyt tänä kesänä tehdä matonkuteista muutakin kuin mattoja, nanson vanhoista paidoista tulee hienot värit ja tarpeeksi ohutta kudetta!
sinisukka

Pikkusisko kirjoitti...

Ihanan pirteä!

Kisumumma kirjoitti...

Hei, kiitos vierailusta blogissani, tulin kurkkaamaa tänne ja näyttääkin tosi mielenkiintoiselta. Minäkin teen paljon kaikkea inspiraatiosta ja "omasta päästä". Nyt olen virkkauksessa paljon käyttänyt isoäidin neliötä, se on niin mukavan simppeli malli ja sopii moneen juttuun.
Mukavia puuhasteluhetkiä sinulle.

seijastiina kirjoitti...

Hauska vyöntapainen.
Minäkin piipahdin vastavierailulle, kiitos sinulle kun kävit minulla :)
Hyvän värinen kissi :)

Jokke kirjoitti...

Tervetuloa! Mukavaa nähdä kisuja lukijoiden joukossa :) Ja tietysti ihan missä vaan!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...