tiistai 3. toukokuuta 2011

Wax print korujaAfrikkalaisista kankaista saa myös värikkäitä koruja. Päällystin massapalloja kaulakoruksi ja muovirenkaita rannerenkaiksi. Liimalla kiinni ja lakkaa päälle.
Kaulakorun toinen ainesosa ovat pääsiäismunan foliot. Kultaajamestarin apupojan serkun kumminkaima työskentelee varovasti (ja tähän taustalle sitä myrskyluodon maijaa soimaan).


Rannerenkaissa on sisällä muovisia kierrätysrenkaita mutta myös muovista mehupulloa. Ohje oli limsapullolle, mutta ne nykyiset ovat niin kuraa. Pullo oli liian leveä, joten ompelin sitä vähän pienemmäksi.
Pehmojojosormus vielä pienestä kangaspalasta. Helppo kuroa valmiin sormuspohjan päälle.


Muovipullon loppuosa voisi olla jokin narusuppilo, kokeillaan... Muovipullosta rannerenkaaksi ohje löytyy: http://www.cutoutandkeep.net/projects/plastic-bottle-bracelets-26 kommenttia:

Tintti kirjoitti...

Upeita koruja!

Sonja kirjoitti...

Kyllä sitä taas vetää mielen nöyräksi kun ajattelee sitä määrää muovipulloja, joita "ei voi kierrättää kuin kauppaan viemällä". Huh-huh. Täytyypä seuraavalla kauppareissulla pitää silmät auki sopivien pullojen varalta, jotka tietty voivat olla muitakin kuin limupulloja! Kiitos vinkistä! :)

Liiolii kirjoitti...

Kävin just tänään Kiasmassa ARS11 näyttelyssä ja ihastelin sitä miten afrikkalaiset taiteilijat olivat hyödyntäneet teoksissaan kierrätysmateriaaleja. Näissä on jotain samaa. Lakkasitko myös foliopaperihelmet? MItä lakkaa käytit?

Jokke kirjoitti...

Kyllä myös foliohelmet on lakattu. Sellaista askartelulakkaa, ei se varmaan kovin kestävää ole, mutta materiaalikin oli "ilmainen". jos kuluu, sitten laitetaan jotain muuta tilalle.

Jenny kirjoitti...

Mainioita! Koskahan saisin taas koruja väsättyä itsekin...? Olet hyvä inspiiraation lähde!

Jokke kirjoitti...

Sitä ehtii, kun ehtii. Jotain jää väkisin tekemättä. Sitten innostuukin jostain muusta, ehkä jonkun toisen tekijän takia.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...