perjantai 31. toukokuuta 2013

toimistossa taas


Kiva kun "toimistoon" löytyi jotain mitä on pitkään kaivannut.
Esimerkiksi tämä klassikko Ballograf kuulakäkikynä hienon värisenä. Näin tuollaisia värikkäitä yhden kaupan tiskillä, mutta en saanut kysyttyä onko niitä ihan myynnissä. Törmäsin niihin sitten sattumalta Clasulla. Huippua! Tosin ei ollut vihreitä.Muutakin keltaista: Ikeareissulta servietti/muistilapputeline.


diat ja pieni diankatselulaite ovat jo ihan antiikkia.
Ehkä niistä voisi kuitenkin askarrella jotain...


Tämäkin oli ihan pakko hamstrata.
Vähän tukevampi tuoli nimittäin. Mini Kilta sopii tähän hyvin ja sillä on hyvä istua.


Pönötyskuva Mini Kilta tuolista.
Olenko ihan hullu, mutta omaa Kiltatuolia olen pitkään himoinnut. Niitä on aika usein kierrätyskeskuksessa, mutta hinnat ovat nousseet kysynnän perässä ilmeisesti. Muistan kun niitä sai ilmaiseksi. Näiden verhoilu itse on kuulemma aika mahdotonta ja ostettuna hirmu kallista. Onneksi tässä on siisti alkuperäinen kangas. Ja kelpasi minulle sellainen yksijalkainen pyörivä Kiltakin.


Olin jo jonkun aikaa hamsteroinut retroa työtuolia ja aikonut päällystää sen virkkaamalla tai kivalla kankaalla. Nyt se sai sitten väistyä tukevamman tuolin tieltä ja päätyi kierrätykseen. Ehkä joku muu saa tästäkin resusta vielä kivan tuolin.

3 kommenttia:

Rentukka kirjoitti...

Todella hyväkuntoisen tuolin löysit! Diakehyksistä koruja ehkä?

Wanna kirjoitti...

Kiinnostaa, mitä diakuvista voisi tehdä. Jemmassa on nippu aikoinaan koulutehtävänä otettuja kuvia (väriteema, vihreä!)...

Jokke kirjoitti...

Noissa on vihreää vain laatikko. Muistelen ehkä lähinnä sitä kun veljet pienenä piirsivät "sarjakuvadioja". Ohuelle paperille kuvia ja ne kehyksiin. Niitä saattoi sitten heijastaa kuvakertomuksena seinälle. Minusta se oli hauskasti keksitty. Tämä siis kauan ennen tietokoneita. Jos tekisi jonkunlaisia miniminitauluja?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...