keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

köynnösleimasin


Teki mieli tehdä uusi leimasin, joten kaivoin varastoista esiin käsin tehtyjä papereita ja tilasin netistä hauskaa kaksiväristä leimasinkumia (kumia ei ilmeisesti vieläkään saa lähiseudulla mistään kaupasta). Tästä näkee selvästi että on kaivertanut tarpeeksi syvälle.
Kiinnitin leimauksen kierrätetylle vaneripohjalle (jokin toimistokalusteen osa) metallinipsulla.
Myös vanhat kolmioleimasimet pääsivät samalla käyttöön.


Uusi leimasin tarkoittaa uutta kirjatuunausta...

ps. yksinkertaisilla kuvioilla saa aikaan myös söpöjä eläimiä

6 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Kiva efekti tuolla rosoisella paperilla.

Maija kirjoitti...

Mistä tilasit ja millä kaiversit? Hieno on. :-)

Pirjo kirjoitti...

Hieno köynnöskuvio leimasimessa! Miekin oisin kiinnostunut tietämään mistä tilasit leimasinkumia? Olen itse kaivertanut omia pieniä leimasimia ihan vaan pienille pyyhekumeille.

Jokke kirjoitti...

Epäilin vähän onnistuuko ollenkaan noin rosoiselle paperille, mutta kyllähän siihen jotenkin kuvio tuli. Kauniita ovat käsintehdyt paperit sinänsä. Olen kysellyt kumeja Hesan askartelukaupoista: eivät ole joko kuulleetkaan tai sitten ovat olleet jo pitkään loppu. Kaiverrusvälineitä kyllä saa, jos on myynnissä jotain linokaiverrukseen tarkoitettuja työkaluja. Etsy pelastaa. Etsin sieltä hakusanoilla rubber stamp carving blocks tai vastaavaa. Kauppa josta tilasin oli http://www.etsy.com/shop/minitoba mutta onhan niitä muitakin. Sieviä ohjeita löytyy vaikkapa täältä: http://blogdelanine.blogspot.fi/search/label/handcarvedstampstutorial

Othel kirjoitti...

Amerikka, tuo ihmeellinen maa, jossa jokaiseen tarpeeseen löytyy tuote!
Jokkemaa, tuo ihmeellinen maa, jossa kaikki tehdään itse!
Voiko nuilla leimata savea tai polymeerimassaa?

Jokke kirjoitti...

Näin on närhen munat, kyllä netistä saa ostaa mitä vaan. Olen tosin jotain kierrätysmateriaalisiakin leimasinhommia nähnyt, mutta kumi kieltämättä toimii tässä hyvin. Kumi on koostumukseltaan kuten pyyhekumi, olisiko savelle liian joustavaa? Ei aivan mahdotonta kuitenkaan?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...