lauantai 6. heinäkuuta 2013

lehdet henkariin


Kun minulla oli käsillä pesulahenkarit ja teipit, niin älysin päällystää yhden henkarin teipillä. Testiin oli hyvä käyttää tuo kauhean tylsän värinen teippi pois (ai neonväri olisi hyvä, mutta ei saa ostaa uutta kun vanhaakin on jäljellä)Sitten muistin että onhan minulla sitä vanhaa muovinauhaa, joka tietysti käy tähän myös hyvin.


Näistä henkareista tekaisin lehtitelineen seinälle, kuten olen useasta blogista vakoillut (mutta yhden lähteen vain muistin: pesulahenkarien käytöstä katso esim. Tee-se-itse-naisen sisustusblogi). Henkareita voi siis ripustaa monta "ketjuksi" usealle lehdelle. Ei ehkä kovin käytännöllistä mutta jos välttämättä haluaa lehdet näkyville.


+++++++

PS. menin ostamaan tuon koto-lehden mutta totesin, että olen tehnyt lehdet ideat jo pari vuotta sitten, tai ainakin hyvin lähelle. Niin kuin nyt vaikka risuja ja lintujavirkattu rannerengashassu pehmoeläin tai maalatut housut.

5 kommenttia:

Eliisa kirjoitti...

Kiva henkari helpolla!Voisin minäkin nuo teippini noin käyttää.... Koto-Living-lehdestä... jotenkin mitätön koko lehti. Vai onkohan se fiilis just sitä, että "kaikki on nähty". lehdessä ei siis ole mitää erityisen mullistavaa. En usko sen ilmestyvän kovinkaan kauan, jos jatkuu tuollaisena. Mukavaa kesän jatkoa sulle, minä hiippaisen tästä iltavuoroon....

Othel kirjoitti...

Jokkemaa-living! Jokkemaa-living!!

Jokke kirjoitti...

No tässähän sitä livingiä on tarjolla, ja sekin vähä ympäri nettiä nyysittyä. Mutta ainakin yritän muistaa laittaa jonkun lähdeviitteen. Käytännössä on aivan mahdotonta keksiä aivan omaa juttua mutta sentään voi keksiä pyörän uudestaan.

Miia kirjoitti...

Hyvä idea ketjuttaa henkarit lehtitelineeksi! :D

Kiitos linkityksestä.

Jokke kirjoitti...

No sekään ei ole minun idea vaan jossain olen sen nähnyt. Aika tasapainoilua tuo ketjutus.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...