lauantai 30. marraskuuta 2013

tunturiloman jatkoa


Ensimmäinen tunturiloma sai jatko-osan.
Eli jatkoin kirjan muokkausta eteenpäin.
Tässä muutamia kohtia reissusta.

sinne-tänne


Yritin vähän herättää henkiin kasvioajatusta, valokuvin ja muutamin prässätyin kasvein. Näin ainakin yhden pitkään toivotun, siniyökönlehden. 
Kun tuosta oli selvitty, lähdettiinkin takaisin, tällä kertaa Rovaniemelle.

vessakyltti Rovaniemellä


Rovaniemen markkinoilla söin Suomen ellei koko maailman pohjoisimman hattaran. Myyjä sanoi että Pohjois-Suomessa ei ole toista hattarakonetta. Onkohan missään muuallakaan napapiirillä?


Ja vielä sama ipadillä piirrettynä. Olisihan sieltä paljon kuvia. Vaikea oli tiivistää pitkiä ja tapahtumarikkaita reissuja muutamaan sivuun kirjassa.

***

ps. Luontoportin kasvintunnistusopas oli suureksi avuksi. Otin valokuvan tuntemattomasta kasvista ja sitten hain sitä tuntomerkkien perusteella luontoportin kasvintunnistushausta. Voi ladata kännykkäänkin. Kasvitunnistus on ilmainen.

7 kommenttia:

ViMMa kirjoitti...

Kotikunta mainittu :)

Jokke kirjoitti...

No terkkuja sinne siis!

sinisukka kirjoitti...

Mainio! Pitäiskös väsätä vastaava omasta Barcelonan matkasta... espanjankielinen kirja olis huippu, mutta suomenkielinen ymmärrettävämpi :)

margsan kirjoitti...

Mainio ja mielenkiintoinen tämä kirjasi! Ja nuo prässätyt kasvit tuovat mieleen juurikin koukuajat!!

Jokke kirjoitti...

Tuossahan voi käyttää kirjaa enemmän hyödyksi, jos sattuu liittymään aiheeseen. Jätin vähän jotain sattuvia alkuperäistekstejä näkyviin. Kasviprässäykset peitin kokonaan kontaktimuovilla, että kestäisi selausta.

Hosuli kirjoitti...

Oijoi! Mun suosikki on tuo alotussivu, vai onko se aloitussivu? Kuitenkin, ensimmäinen kirjakuva!

Jokke kirjoitti...

Joo on se aloitussivu. Liimasin monta sivua yhteen ja koversin niihin syvennyksen jonkin nävertäjän syömälle kaarnanpalalle.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...