tiistai 3. joulukuuta 2013

mattopolku


Koska tänne blogiin näyttää tulevan välillä ihmisiä hakusanoilla itämainen matto, niin laitetaan sitten kuvia matoista. Jos Kelim matot kelpaisivat. Minulle ainakin ;) Tai tuo raidallinen on oikeasti tyynynpäällynen, mutta en ole löytänyt sopivaa pientä raidallista niin sillä mennään.


Mattopolku vie huoneesta toiseen.

Olenkin etsiskellyt uutta mattoa kokoelmaan. Haluaisin marokkolaisen nukkamaton. Sellaiset näytetään tuntevan nimellä boucherouite ja ne on tehty kaikenlaisesta kangas- ja lankasälästä. Niitä on ihan hyvin myynnissä Etsyssä, mutta toistaiseksi en ole pystynyt päättämään, kuvio ja värikimara on niin valtaisa! Ja kokokin yleensä hirmu iso pieneen kämppään.
Jatkan etsintöjä...

Nämä marokkolaiset matot ovat olleet jonkinlainen sisustushitti viime aikoina, linkkivinkki:

tai ehkä samantapaisen voisi tehdä itse?


***
Ja asiasta maton viereen: eksoottisuushakuinen ihminen on löytänyt uuden lempijuoman! Kyllä "kookosmaito" aina lehmänmaidon (yök) peittoaa :) Mitäpä sitä muuta viidakossa siemailisi.

Nam!
Vähän olisi tässä hinkua muutella sisustusta enemmänkin kuin mattoja järjestelemällä... Kirjahyllyt ainakin vaatisivat täysremontin. Pitkästä aikaa olisi myös kiva huovuttaa matto, mutta ei nyt näytä olevan sopivaa kurssia työväenopiston kevätohjelmassa.

4 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ohhoh, oletpa taas ehtinyt tehdä kaikenlaista sitten kun viimeksi olen tänne viidakkoosi eksynyt ;-)
Matot ovat ihania, lämmittäviä ja kiva polku, vähän niin kuin askelkivet. Mutta jos Musti ja Ransu asuisivat tuolla, niin ne olisivat varmaan rutussa jossain seinän vierellä, viuuuuh vaan! Vähän niin kuin lentäviä mattoja.

Jokke kirjoitti...

Viidakossa ei malteta lötviä :) Täytyy myöntää että matot pyörivät joskus omissakin jaloissa kun kiirehtii askareissaan.

nätti rätti kirjoitti...

Katsoin tuon viimeisen linkin ja jos ymmärsin oikein (nopsaa lukien) niin tekijä huokailee projektin hitautta. Kyllä. Sitä se todellakin on. Mulle joskus ajatutui tuollaista samanalaista pohjakangasta (muoviverkkoa) ja ajattelin että solminpa maton. No, se on edelleen UFOna jossain kaapin uumenissa, luulisin.

Jokke kirjoitti...

Sama käsitys minullakin, työlästä. Alkuperäiset on ymmärtääkseni tehty kutomalla (kangaspuissa tms).

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...