tiistai 30. syyskuuta 2014

sinivihreää


Käynti kierrätyskeskuksessa tuotti kotiin taas lempivärejä, sinivihreää.


Onhan tuota tullut huomattua, että marokkolaiset kuviot ovat pinnalla. Ja kyllähän minulle toki näin kauniin väriset kulhot kelpaavat.Ja tuollainen retrotermari, etenkin kun se oli ilmainen (ja hyvän värinen, katsokaa nyt miten se sointuu yhteen noiden kulhojen kanssa), tuli sitten hamsteroitua. Ostin myös yhden retrokupin, niitä on muutama jo ennestäänkin.


Lasikuppia pyöritellessä huomasin, että sehän taitaa olla niitä samoja, joita ostin aiemmin muka tuikkulyhtyinä lasikuvuiksi. Jos en käytä tuota kahvitteluun, niin siitä tulee hyvä kupu.


Näitä muoviosia on kovasti erimuotoisia, minullakaan ei ole yksikään samanlainen. Ja hitsi, kyllä vaan ovat paljon edullisemmat kierrätyskeskuksessa kuin vaikka Habitaressa tai vintagemessuilla ;)

3 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Upean väristä tavaraa! Ilmainen termari? kuori on makee!

ViMMa kirjoitti...

Naureskelen ajatukselle, me yhdessä kirpputoreja penkomassa. Löytösi väreineen ja kuvioineen, kutkuttavat omiakin näköhermojani, huomaan ja jään katselemaan tuollaisia, mutta en kuitenkaan osta. Eipä tulisi kiistaa aarteista :)

Jokke kirjoitti...

Joo, termari oli tietysti aika nuhruinen mutta puhdistui koristeasteelle kunnon pesulla.

Niinhän se on ViMMa, mitä siitä nyt tulisi jos kaikki haluaisivat samaa. Kierrätyskeskuksessakin sattuu usein niin, että katsoo jotain tavaraa että ompa vaan hirveä ja siihen tulee joku muu, joka hihkuu että iihana! Sitten voi olla iloinen että sekin löysi paikkansa :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...