tiistai 16. joulukuuta 2014

valoa!


UCO - unidentified cycling object


niin, onkos ne jouluvalot jo laitettuna?


Minullapa ne ovat pyörässä ;)Up, up and away!


***
siis tilasin jenkkilästä polkupyörään hupivalot. Ne on kai tarkoitettu jossain Kalifornian rannoilla kruisailuun, mutta kyllä ne piristävät pohjoista talvipäivääkin. Sen verran tein vertailua kotomaassa, että jonkinlaisia vikkuvia led-pinnavaloja saa pyörätarvikkeita myyvästä kaupastakin, mutta ei näitä. Kokeilkaapa muuten huviksenne nettihakuja sanoilla bike spoke lights tai bike wheel lights, niin näette mitä uskomattomampia virityksiä. Noin pieniin ledeihin en ollut aiemmin törmännyt kaupassa, mutta myöhemmin näin niitä kuitenkin myynnissä jouluvaloina nimellä led valolanka. Siinä on hirmu ohut lanka ja aivan mikroskooppiset ledit. Huom! tämä viritys ei ole vedenkestävä, mutta en minä märällä kelillä pyöräilemään lähdekään.

ps. äh, en ole vielä ehtinyt keksiä valopilkulle tämän vuoden teemakuvaa.

4 kommenttia:

ViMMa kirjoitti...

Hienot. Vähän kadekin olen, vaik eihän täällä ennen vappua pyörää tarvitse ja silloinhan paistaa jo aurinko melkein kellon ympäri. :)

Jokke kirjoitti...

No, tuo oli taas niitä hulluja ideoita... sellainen vedenpaisumus on viime aikoina vallinnut, että ei ole paljon kruisailemaan päässyt.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat jouluvalot! Ja tuo pyörä ainakin erottuu tummalla kelilla eli turvallista matkaa myös. - Sade

Jokke kirjoitti...

No kyllä erottuu! En itsekään tajunnut miten hyvin se erottuukaan eli suorastaan tuntee olevansa silmätikkuna, augh.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...