lauantai 7. helmikuuta 2015

kukkakollaasitMinulla on tekeillä pieni kokoelma nimellä "sininen puutarha". Nämä ovat sen oma osuus: säläpaperikollaaseja, joista ensimmäisessä on kaktuksia ja toisessa kukkasia terraariossa.
Näissä on käytetty aika paljon muista jutuista jääneitä "hukkapaloja" ihan suoraan, kuten esim. "reikiä" Keskikesä metsässä -kirjasta. Se on mukavaa kun inspiraatio iskee, niin sen kuin romauttaa jonkin varastolaatikon sisällön lattialle ja alkaa kasata jotain saman tien. En ole oikein vielä saanut kaikkia puutarhakuvia hyvään järjestykseen seinälle, mutta kyllä siihenkin varmaan vielä joku idea tulee. Yhdistävänä tekijänä näissä yritän pitää asioita sinertävä väriskaala, kaktukset ja terraario.

Maalaukseen liittyen: Millaisiahan nuo verkkokurssit ovat? Onkohan niistä mitään iloa? Minä kun en mitenkään nauti yhdessä tekemisestä ja etenkin vihaan sitä että annetaan joku aihe. Sitä nyt en sitten tee edes kiusallani. Kohta näyttäisi alkavan yksi kurssi. Ehkä joskus uskallan kokeilla. Vielä epäilyttää.

http://www.peonyandparakeet.com/in-finnish/inspiroidu-piirtamisesta/


3 kommenttia:

sinisukka kirjoitti...

Mä innostun aina heti sanasta kollaasi" :D - niin ihanan rentouttavaa ja luovaa puuhaa! Kässäkurssilla viimeksi tehtiin kollaasi omasta käsityöhistoriasta! Voi kun jaksaisin päivittää sen blogiin... laiskamato...

Hieno tar kirjoitti...

kivoja kollaaseja, sinä kun innostut niin teet! Mulla taas tökkii kaikki hommelit. ideoita olisi muttei saa aloitettua :)

Jokke kirjoitti...

Suunnitelmallisuus kärsii tässä hommassa. Aina ollaan menossa jossain plan D:ssä ja osa jutuista lojuu kesken. Nytkin ompelukone ja kankaat yhä odottvat mutta kun ei kykene. On jotain kivampaa.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...