tiistai 24. helmikuuta 2015

valkoisen poisto


Tarzanin vessan paluu!

Jäi silloin keittiön kaappeja kaunistaessa vähän harmittamaan, kun en päässytkään testaamaan kaupan kontaktimuoveja (oma maalaus nääs). Mutta hähää! Keksin teipata sellaisella piiloon yäk-valkean pesukoneen, ainakin suurimmaksi osaksi.

Rulla D-C Fixiä peitti pari kylkeä lautakuviolla. Tässä vaaditaan kosteudensietoa, joten tapettia en tähän kokeillut. Huomaa myös "uudet"  matot, jotka ovat tuollaisia pyöreitä isoja afrikkalaisia spiraalipunostabletteja. Parillakymmenellä sentillä kierrätyskeskuksesta ostettuja.


Ankara kamppailu valkoisia kodinkoneita vastaan jatkuu. Olin joskus suunnitellut rakentavani merenrantalaudoista pesukoneelle piilon, mutta nyt täytyy sanoa että laiskuus voitti.

5 kommenttia:

Hieno tar kirjoitti...

Tääkin on mitä mainioin piilo pesukoneelle ja helpompi pitää puhtaanakin kuin laudat!

Jokke kirjoitti...

Juu, ja vie vähemmän tilaa. Verhoakin olen harkinnut, mutta sitten pitäisi vaivautua ompelemaan. Ei hotsittanut.

ViMMa kirjoitti...

Tyylikäs valkoisen häivytys. Mie edelleen mietin samaa jääkaapille ja tiskikoneelle, mutta niillä on jo senverran ikää, että kun maisemoisin sopiviksi, varmasti hajoaisi heti.

Stiina kirjoitti...

Hauska! Minäkään et tykkää valkeasta. Sitä tyrkytetään joka paikassa. Mutta enpä olis keksinyt pyykkikonetta kaunistaa! ;)

Jokke kirjoitti...

ViMMa: Kalvo ei ole kovin kallista ja sen pitäisi olla helposti myös irrotettavissa (siirrettävissä?).

Stiina: Minua niin harmittaa vaihtoehtojen puute. Olisi kiva saada jollain vaihtokuorilla tai edes tilaustuotteena toisella maalilla. Ajatelkaa nyt jos autojakin olisi vain yhtä väriä, tosin käytännössä niissäkään ei näytä olevan paljon vaihtoehtoja.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...