keskiviikko 23. marraskuuta 2016

pirteämpi seinä


Siirrytäänpä seinävaatteissa muinaista uudenaikaisiin ja käsitöistä ostoksiin. Vaihtelunhaluinen ihminen kaipasi taas jotain piristystä ja päätti kokeilla uutta ennenkokematonta nettikauppaa.


Ennen: seinällä roikkuu vähän kaikenlaista.


Muutama pyykkipoika ja 39 dollaria myöhemmin...Vaihtelu on saapunut! Minusta nämä sisustuskankaat tai seinävaatteet miksi lie niitä sanotaan ovat mahtavia, kun voi helposti vaihtaa väriä ja tunnelmaa. Eika tarvitse maalata tai tapetoida. Kerrossisustusta, tuohon päälle vaan kiinni, juuri sopivan kokoinen.


Nyt tarvittiin kukkia ja perhosia harmauden keskelle. Olen tyytyväinen.

Ostopaikka:
josta löytyy vaikka minkälaista taidetta tulostettuna jos jonkinlaisille pinnoille matoista kännykkäkoteloihin. Tilasin kun sattui olemaan ilmainen toimitus -tarjous. Seinävaatteet osastolla Tapestries. Tämä on pienin koko.

6 kommenttia:

Poutapilvi kirjoitti...

Kätsyä!

Jokke kirjoitti...

Ja isommalla lakanalla koko seinä peittoon!

Ilona Winebridge kirjoitti...

postauksesi oli kuin tilauksesta, olen jo kotvasen miettinyt ratkaisua työhuoneeni valkoisen seinän peittämiseen. muutin pari viikkoa sitten työhuonetta ja nyt on tarkoitus sisustaa sitä omannäköiseksi. kiitti vinkistä, laitan harkintaan tämänkin vaihtoehdon:)

Jokke kirjoitti...

Eipä kestä! En ole näitä vielä suomalaisissa kaupoissa huomannut, mutta periaatteessa mikä tahansa kaunis kangas (itse maalattu, verhot...) ajaa saman asian. Kevyempi ratkaisu kuin valokuvatapetti. Ne ovat hienoja, mutta tämä on halvempi ja tosiaan helppo vaihtaa. Minulla tuossa porattu seinään ylös pienet koukut ja niistä roikkuu verhotanko.

MiunMaun kirjoitti...

No himpatti. Onpa näpäkkä tsydeemi, todella näpäkkä.
Mullon kaks ruostunuttta harjaterästä viritettynä olkkarin seinään, että niihin sais ripustettua tauluja. En oo kaheksaan vuoteen saanu aikaseks. Mut nythän sinne meneekin kangasta, wau ja kiitos!

Jokke kirjoitti...

No niin, jostain on aloitettava ;) jospa ne taulutkin sitten...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...